CsajokHírekMotoros csajok

Barta Korina gyorsasági motorversenyző is bekerült a HUMDA tehetséggondozási programjába

Barta Korina gyorsasági versenyző

Tavaly márciusban mutattuk be Barta Korinát, a BRR Team motorversenyzőjét, aki azóta bekerült a HUMDA tehetséggondozási programjába, és reménykedik, hogy ő lesz az egyik kiválasztott, aki a későbbiekben a HUMDA támogatását élvezheti majd a versenyeken és a felkészülésben.

Korina 2017 óta motorozik. Az inspirációt ikertestvére adta, aki akkor már sikeres volt a kategóriájában a versenyeken. Korina már az első pályán, motoron töltött alkalom után tudta, hogy motorversenyző szeretne lenni.

A motorsportban a gyorsaságot és az adrenalint kedveli. 2019-es bajoki címére azért különösen büszke, mert az fiúk között sikerült elnyernie.

Barta Korina pitbike versenyző idén IMR 140 ccm kategóriában indul(na)

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A HUMDA tehetséggonzozási programjának képességfelmérője amellett, hogy megmutatja a versenyzők állapotát és erősségeit, egy objektív visszajelzést is ad nekik arról, hogy miben klell még fejlődniük, hogy még jobbak legyenek a pályán.

Korina úgy érzi, hogy ebben a sportban a koncentrációs képessége az erőssége, amit a felmérés eredményei is visszaigazoltak.

Amennyiben összejönne az együttműködés a HUMDÁ-val és őt is beválasztanák a támogatottak körébe, nagy segítség lenne a céljai elérésében, és abban, hogy nemzetközi mezőnyben is megmérettesse magát.

Mi mindenesetre szorítunk neki.

A másik motoros hölgy, aki már szintén részt vett a felmérésen, Gál Lili motokrossz versenyző.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük