fbpx
EseményekMotoros túra

Bajai csajok a Desedán

bajai csajokMinket itt Baja környékén már több éves barátság köt össze, sokszor motorozgattunk együtt…

Nyár elején egy klassz kis napot töltöttünk a párjaink nélkül Tőserdőn. Motorozás, fürdés, hekk- és lángos evés volt a program. Annyira jól sikerült, hogy elhatároztuk, szervezünk egy kisebb túrát magunknak, de egész nyáron annyi program van, hogy egyszerűen nem találtunk megfelelő időpontot.

Így szeptember elejére csúszott a dolog, és a Deseda tóra esett a választás. Szerintem jó döntés volt, mert nagyon szép hely! A CsaM-ról csak egy új lány jelentkezett a túrára, Dóci Szilvi személyében, viszont nagyon örültünk, hogy megismerhettük, mert nagyon jó fej!

bajai csajok 2Szinte azonnal beilleszkedett a társaságba, vette a poénjainkat. Sajnos neki estére haza kellett mennie kötelező munkahelyi elfoglaltsága miatt.

Mi viszont maradtunk, és nagyon jól éreztük magunkat! Strandolás a 16 fokos tóban, hajókázás, grillezés, kirándulás… (elesés) … stb. Elég sok mindent sikerült belesűrítenünk ebbe a 2 napba.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Higgyétek el! Kell néha az ember lányának ez a fajta szórakozás! Akit érdekel, nézze meg a kis videónkat ami a túra képeiből készült!

 

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x