HírekMotorokMotorozás

Ausztriába költözik a Kawasaki magyarországi importőre

Kawasaki Motors Europe a Kawasaki új magyarországi importőreA Kawasaki magyarországi importtevékenységét 2024. január 1-től a Kawasaki Motors Europe N.V. Ausztriai fióktelepe veszi át.

A döntés a gyár azon szándékát követi, hogy központosítással erősítse jelenlegi pozícióját a régióban, amelytől a Kawasaki piaci részesedésének növelését várja, legalább 10%-os átlagos szintre.

Ez a racionalizálás számos előnnyel fog járni a jövőben: gyorsabb és hatékonyabb döntéshozatal, nagyobb marketingaktivitás, jobb elérhetőség, hatékonyabb erőforrás-felhasználás, jobb információáramlás, könnyebb koordináció, valamint piac- és versenyorientált kiskereskedelmi árképzés. Az integráltabb működés segíteni fogja a régió gazdasági környezetében bekövetkező változásokra való hatékonyabb reagálást.

Tom Zeller, a Kawasaki Motors Austria vezérigazgatója elmondta, hogy a Kawasaki Motors Europe nagyon elégedett az Ivanics Motor Kft. magyarországi teljesítményével, így az országban működő kereskedők napi munkájában egyelőre nem lesz érezhető változás.

Egy üzletfejlesztési koordinátort neveznek ki, kizárólag Magyarországnak és az Ivanics Motor Kft., a Kawasaki fő képviselete, továbbra is központi szerepet tölt be, valamint technikai és adminisztratív támogatással segíti a kereskedői hálózatot.

A 2024-es évről már most tudható, hogy kiemeltebb szerepet kapnak az olyan ügyfélrendezvények, ahol a közönség személyesen is kipróbálhatja a motorkerékpárokat. A teljesség igénye nélkül, ezek az új modellek várhatóak: Ninja ZX6-R, Ninja ZX-4R, Ninja
ZX-4RR és Eliminator SE.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A vásárlók piac- és versenyképes kiskereskedelmi árakra, a motorkerékpárok, jetskik, ATV-k és Mule-k gyorsabb elérhetőségére, az alkatrész- és tartozékigények nívós kiszolgálására, valamint a Kawasaki Motors Austria és az Ivanics Motor Ltd. által nyújtott magas színvonalú ügyfélszolgálatra számíthatnak.

 

Címlapfotó: tixti

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük