HírekKultúraMotoros zene

Alex Mitchell: Legenda vagyok

 

– Magáról a tetoválás folyamatáról mi a véleményed?
Alex: – Szeretem magát a rituálét, de nem azt az úgymond testi folyamatot, amikor a tűvel szurkálnak. Sokkal jobban szeretem, amikor elkészül egy-egy ábra, vagy amikor már begyógyul.

– Származott már hátrányod abból, hogy ennyire tele vagy varrva?
Alex: – Szinte minden nap kapok negatív visszajelzéseket ezzel kapcsolatban, legyen az bármilyen szituáció is, ám ez annak tudható be, hogy a legtöbb ember egyszerűen köcsög. Éppen ezért nem is törődöm velük. Mindenesetre én úgy érzem, hogy mióta tetoválásaim vannak, sokkal több pozitív érzés illetve hangulat szorult belém.

 

– Általában hogyan születik meg nálad egy-egy új tetoválás: Te magad találod ki, tervezed meg az ábrákat, vagy a tetoválódra bízod a dolgot?
Alex: – Mindegyik kivétel nélkül a saját ötletemen alapul.

– A tested mely részére nem tetováltatnál soha?
Alex: – Az arcomra soha, mert túl szép vagyok ahhoz! (nevet) Továbbá a dákómra se tetováltatnék, basszus, az tényleg durva lenne…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– Mit üzennél azoknak, akik még nem tetováltatták magukat, de kacérkodnak az ötlettel?
Alex: – Mindössze csak annyit üzennék a mai fiataloknak, akár a tetoválásokkal, akár más egyébbel kapcsolatban, hogy járják a saját útjukat, és ne törődjenek mások véleményével.

– Mivel igazi veteránnak számítasz már a szakmában, érdekelne a véleményed arról, hogy mennyiben különbözik a mai zenei élet a ’80-as évekhez képest? Akkoriban tényleg sokkal izgalmasabb és őszintébb volt minden?
Alex: – Mivel túl elfogult vagyok, képtelennek tartom magam arra, hogy objektíven ítéljem meg azt, hogy milyen is a mai zenei élet a régihez képest. De alapvetően úgy gondolom, hogy a mostani zenék tök gázok. Persze nem mindegyik, csak a rock and roll cuccok nagy része. Itt van például a Velvet Revolver… Tudod mit? Beszéljünk inkább másról…

– Ha visszatekintesz az eddigi karrieredre, elégedett vagy magaddal, vagy van esetleg olyasmi, amit megbántál már azóta?
Alex: – Őszintén mondhatom, hogy semmi miatt nincs bűntudatom vagy lelkiismeret furdalásom.

 


Olvasd a cikket az eredeti oldalon! Ha tetszett, lájkold a TattooMániát a Facebookon!

 

Ha te is tetovált csaj vagy, lájkold a Tetovált Csajok oldalát is!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük