CsajokTetkó a csajokon

Akarsz hegyes füleket? Plasztikáztass!

melynda-moon-pointy-earsA farkas konkrétan ezt nem kérdezte meg Piroskától, de ne lepődj meg, ha neked valaki felteszi ezt a kérdést…

 

Talán a legelterjedtebb ok, hogy valaki hegyes füleket óhajtson, a tündérek, manók, faunok és egyéb mesebeli lények iránti szenvedélye. S azért, hogy imádata tárgyához hasonlítson, mindent megtesz.

Egy kanadai lány, a 23 éves Melynda Moon például úgy hiszi, hogy a Gyűrűk urában szereplő tündék tényleg léteznek. Sőt, ő maga is tünde volt előző életében és különleges képességekkel rendelkezik.

Eme hitét külsőleg is az emberek tudtára kívánta hozni, mégpedig úgy, hogy kihegyesíttette a fülcimpáját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kérdés, hogy amikor majd alábbhagy a tünde-mániája, mit kezd az átoperáltatott füleivel… Hiszen, itt már túljutottunk a tetoválások kérdéskörén, ugyanis azokra is azt mondják, „mi lesz, ha később megbánod?”. Azért egy hegyes fül nem piskóta!

De ez még mind semmi, mert pár éve szabályosan divattrend lett az amerikai fiatalok körében a hegyes fül, vagy ahogyan egy magyar plasztikai sebész, Dr. Nagy Lajos hirdeti az oldalán, „Legyél te is audiofül!”.

Visszatérve Piroskára és a farkasra, ebben az esetben mondhatjuk azt, hogy a zeneőrült huszonévesek azért fekszenek kés alá, hogy „jobban halljanak”. Nem viccelek! Tökéletessé szeretnék tenni a zenehallgatás remek élményét.

Mindemellett a hegyes fül kiemeli az arc szépségét is – olvasható a honlapon. Azon már meg sem lepődtem, hogy léteznek Faun Clubok, ahová CSAK hegyes füllel lehet belépni.

Az állatvilágból hozva példákat, megtudhatjuk, hogy a hegyes fül jobban fókuszálja a hangokat, valamint a magasakat erősíti fel.

Az is kiderül, hogy a beavatkozás elméleti és gyakorlati kifejlesztése néhány éve történt, és persze a több száz műtét során szerzett tapasztalatokkal egyre biztonságosabb.

Az eljárás helyi érzéstelenítéssel történik. „A műtét maga a fülkagyló felső pólusának nagyon finom szétpreparálását jelenti. A kívánt alakítást egy speciálisan kialakított, úgynevezett chondro-cutan lebeny (a beteg saját porcát és bőrét tartalmazó szövetegyüttes) segítségével érjük el. Az új alakot felszívódó varratokkal rögzítjük. A bőrseb zárása finom, fel nem szívódó anyaggal, tovafutó plasztikai varrattal történik.”

A pácienseknek egy hétig kell a kötést viselniük újdonsült füleiken, majd jön a szokásos varratszedés, mint a műtétek után általában. A végleges, meggyógyult állapot három-négy hét után látható.

Bizarr vállalkozás ez is, mint a hasonló őrületek. Kíváncsi vagyok, vajon mikor futok össze az utcán egy tündével vagy faunnal…

Mi a véleményed a testmódosításról? Bevállalnád?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük