CsajokHírekMotoros divat

Airoh arany fia: nem egy egyszerű világbajnoki replika

Airoh Aviator 3 Tony Cairoli replika bukósisakKilenc világbajnoki cím bármelyik sportágban komoly teljesítmény. Az Airoh versenyzőlegendája Tony Cairoli pályafutásának megünneplésére az Airoh az eredményeit megünneplő kezdeményezések között egy különleges kiadású arany Aviator 3 sisakot adományozott neki az utolsó MXGP versenyének végén, tisztelgésként legendás karrierje előtt.

Ugorjunk előre 2023-ba, és az Airoh most elérhetővé tette ennek a sisaknak a másolatát.

“Ez nem egy egyszerű replika, hanem egy ECE 22-06 homologizált különleges sisak, amely az Aviator 3 összes innovatív tulajdonságával rendelkezik – egy csúcsmodell off-road sisak, amelyet kézzel készítettek a képzett olasz mesteremberek, maximális figyelmet fordítva a legapróbb részletekre is – beleértve az arany belső bélést is.

“Négy héjméretben kapható, és az Airoh szélcsatornában tervezték az alak, a teljesítmény és a kényelem optimalizálása érdekében. Minden sisakhoz egy különleges képeslap jár majd a kilencszeres világbajnok aláírásával”.

A termék rendelkezik a “forradalmi” AMS2 Plus (Airoh Multiaction Safety System Plus) rendszerrel, amely ütközés esetén elvezeti a mozgási energiát, az AEFR (Airoh Emergency Fast Release) rendszerrel az arcpárnák gyors eltávolítására, valamint az AMLS (Airoh Magnetic Lining System) rendszerrel, amely a koronapárnát és az arcpárnákat is magában foglalja.

Az Airoh mindent tudó sisakja

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A nyolc szellőzőnyílás és az integrált elszívókkal ellátott spoilerek, valamint a legmodernebb AHS (Airoh Hydration System) hidratációs rendszer közvetlenül az EPS-be van integrálva a maximális kényelem érdekében.

 

Forrás

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük