EseményekHírekMotoros túra

A 120 éves Harley-Davidson Fesztiválra érkező motorosok szenvedtek balesetet szerda délután az M1-esen

Francia motorosok balesete az M1-es autopályánTöbb jármű ütközött össze az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 98-as kilométerszelvényben 2023. június 21-én délután. A 96-os kilométerszelvényben egy motoros a belső szalagkorlátnak ütközött, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. – írta szerda délután a Police.hu.

Egyik tagunk, Netti épp külföldről tartott haza motoron, mikor a baleset helyszínén haladt át. Facebook oldalán osztotta meg az alábbi posztot.

Netti arról számolt be, hogy francia motorosok szenvedtek balesetet, három motor, négy sérült volt érintett. Az egyik motoros becsúszott az előttük haladó furgon alá. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, több kilométeres torlódás alakult ki az autópályán. Hogy a sérültek hogy vannak, arról nincs információnk, de a másik balesetnél a motoros sajnos meghalt.

Reméljük, mindenki szerencsésen megérkezik a hétvégéi 120 éves Harley-Davidson Fezstiválra Budapestre, ahova Európa minden szegletéből 50 000 motorosot várnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük