KiemeltMotorokMotorozás

Le ne maradj! Már csak pár napig él a 17%-os kupon a CsamShop-ban!

17 éves a Csajok a motoron, vásárolj 17% kedvezménnyel a CsamShop-ban!Te elhiszed, hogy már 17 éve annak, hogy elindult a Csajokamotoron.hu oldal? Pedig így van. Egy év múlva, június 25-én nagykorúak leszünk. De ne szaladjunk ennyire előre!

Tudom, elég bénán hangzik, hogy “hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt”, pedig amúgy tényleg az. Ráadásul minél nagyobb lesz ez a szám, annál hihetetlenebb lesz. Már csak azért is, mert nemcsak a Csajokamotoron.hu oldal öregszik, hanem vele együtt mi is.

Az idő múlása jól lászik abból, hogy azok közül a motoros csajok közül, akik 2006-ban találtak rá az oldalra, már csak kevesen aktívak a közösségben. Van, aki közben anya lett (pl. én is), és van, aki nagymama, és van olyan is, aki sajnos betegség vagy baleset miatt nincs már köztünk. Sajnos ezzel is számolni kell.

Már nem azért, de 17 év alatt már felnőtt egy újabb motoros csaj generáció is, akiknek hivatalosan is lehet motoros jogosítványa.

Sok minden változott a Csajokamotoron.hu oldal háza táján is. Vagy háromszor kompletten megújult az oldal, hol egyben, hol külön volt a fórum és a webáruház. A közösségi média terjedésével eltolódott a közösség a fórumról, és most a zárt csoportban megy az a trécselés, ami régen a fórumban. Igaz, a fiúk így kimaradnak, de ennek is megvan a maga szépsége.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Olvass cikkeket a korábbi szülinapi túrákról!

A kezdeti lelkesedésem is ingadozik, hiszen a hétköznapi nehézségek, a család, a két gyerek gyakran elvonják a figyelmemet. Pedig a célom továbbra is ugyanaz, mint a legelején: összehozni az ország minden táján élő motorozó nőket és példát mutatni azoknak, akik még csak barátkoznak a motorozás gondolatával.

Tudom, lehetne jobban is csinálni, de egyszemélyes vállalkozásként ennyi telik. Folymatosan egyensúlyozok az idővel, a pénzzel, és ha úgy van, megvalósítok egy újabb ötletet. Amiből mindig van egy csomó, csak győzzük kivárni.

Szóval ami a lényeg, hogy ezen a héten, június 25-én 17 éves a Csajokamotoron.hu.

Ilyenkor mindig szoktam szervezni egy közös, csak csajos túrát az ország egy olyan részén, ahol korábban még nem jártunk. Sajnos idén ez most ezen a hétvégén elmarad, mert a Harley-Davidson alapításának 120 évfordulójára Budapesten szervezett fesztivál egy olyan esemény, ami soha többé nem lesz mégegyszer. Mivel meghívtak, ott kell lennem, hogy tudósítsak, és mert kíváncsi is vagyok.

Ígérem, bepótoljuk. Már kialakulóban van egy soproni túra július közepén… reméljük összejön, és sokan el tudtok jönni!

De hogy ne maradjunk ünneplés nélkül, ismét készítettem egy kuponkódot a CsamShop-ba. A 17. születésnap alkalmából 17% kedvezménnyel vásárolhattok meg mindent (az eleve akciós termékek kivételével) 2023. június 30-ig.

A kuponkód: CSAM17

A kuponkódot a webáruházban a fizetésnél kell megadni, és a rendszer automatikusan levonja a kedvezményt.

Azért ha tehetitek, motorozzatok egy jót a szülinap alkalmából vasárnap! Várom a képeket a Facebook csoportban!

Boldog születésnapot CSAM!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük