HírekCsajok

2022 színe kreativitásra és önkifejezésre ösztönöz: PANTONE 17-3938 Very Peri

Ducati Monster 696 Very PeriEgy új Pantone szín, amelynek jelenléte ösztönzi a személyes találékonyságot és kreativitást, amire nagy szükségünk lesz 2022-ben is.

Azt talán nem kell senkinek ecsetelnem, hogy a színek milyen hatással vannak ránk, az érzelmeinkre, a hangulatunkra vagy akár még az egésszségünkre is. Az, hogy milyen színt viselünk vagy milyen színekkel vesszük körül magunkat, jelentősen befolyásolhatja az életünket akkor is, ha ebben nem hiszünk.

A Pantone cég immár 23 éve befolyásolja a termékfejlesztést és a vásárlási döntéseket számos iparágban, többek között a divat, a lakberendezés és az ipari formatervezés, valamint a termékcsomagolás és a grafikai tervezés területén.

Bár a férfiak állítólag csak az alapszíneket látják, a nők meg tudják különböztetni a legapróbb árnyalatokat is, így számunkra ez a szín nem csak egy lila, vagy mondjuk egy kék. A kék szín tulajdonságait magába foglaló, ugyanakkor lilásvörös alaptónussal rendelkező PANTONE 17-3938 Very Peri olyan vidám hozzáállást és dinamikus jelenlétet mutat, amely bátor kreativitásra és fantáziadús önkifejezésre ösztönöz.

Csajok a motoron halvány lila evolúció póló Very Peri

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Very Peri segít nekünk, hogy elfogadjuk a megváltozott lehetőségeket és új látásmódot alakítsunk ki, miközben újraírjuk az életünket.

AZ ÉV PANTONE SZÍNÉRŐL

A Pantone Év színe kiválasztási folyamata átgondolt mérlegelést és trendelemzést igényel. A kiválasztáshoz minden évben a Pantone színszakértői a Pantone Color Institute™-nál átfésülik a világot új színhatások után kutatva. Ezek közé tartozhatnak a szórakoztatóipar és a készülő filmek, az utazó művészeti gyűjtemények és új művészek, a divat, a design minden területe, a népszerű úti célok, valamint az új életstílusok, játékstílusok és társadalmi-gazdasági viszonyok. A hatások származhatnak továbbá a színeket befolyásoló új technológiákból, anyagokból, textúrákból és effektusokból, a releváns közösségi médiaplatformokból, sőt a világ figyelmét felkeltő közelgő sporteseményekből is.

A PANTONE 17-3938 Very Peri a kék szín által képviselt tulajdonságokkal kiegészülve új megvilágításba helyezi az előttünk álló jövőt.

Átalakuló időket élünk.

Very Peri bukósisak, kesztyű és szemüvegA PANTONE 17-3938 Very Peri a jelen globális korszellemének és az átmenetnek a szimbóluma, amelyen keresztülmegyünk. Ahogy kilábalunk az elszigeteltség intenzív időszakából, a fogalmaink és a normáink megváltoznak, fizikai és digitális életünk pedig új módon olvad össze.

“Az év Pantone színe tükrözi azt, ami globális kultúránkban zajlik, kifejezve azt, hogy az emberek mit keresnek, amire a szín remélhetőleg választ adhat” – tette hozzá Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke. “A Pantone Color of the Year oktatási színprogramunk történetében először új szín létrehozása tükrözi a globálisan zajló innovációt és átalakulást. Mivel a társadalom továbbra is felismeri a színt, mint a kommunikáció kritikus formáját, valamint a gondolatok és érzelmek kifejezésére és befolyásolására, a bevonásra és a kapcsolatteremtésre szolgáló módot, ennek az új, vörös ibolyával átszőtt kék árnyalatnak az összetettsége rávilágít az előttünk álló tágas lehetőségekre”.

Milyen színű motort választanak a motoros nők?

Forrás, Kép1, Kép2

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük