fbpx

Az Airoh mindent tudó sisakja

airoh executive bukosisakEz a sisak abban különbözik a kategóriájában elérhető, hasonló fejvédőktől, hogy van rajta két szabadalmaztatott bemélyedés, amely a levehető állvédő biztonságos elhelyezkedését szolgálja, illetve légterelőként is funkcionál.

 

Az AIROH a útnak indította a Executive elnevezésű, P/J homologizált crossover bukósisakját. A különleges kialakításnak köszönhetően a teljes értékű, zárt bukósisakból egyszerűen lehet nyitott bukósisakot kialakítani. Az állvédő az oldalt lévő pöcök benyomásával távolítható el.

A sisak bélése kiszedhető, mosható, és hipoallergén és az Airoh-ra jellemző higiéniás eljárással lett kezelve. A sisak elején karcálló sisakrostély található, mely pinlock fogadására is képes, az egész szerkezet szerszámok nélkül is könnyen kivehető, valamint megtalálható benne egy kívülről működtethető beépített napszemüveg is.

A bukósisakon két felső- és két első szellőző található, utóbbiak az állvédőn helyezkednek el. A biztonságos záródásról gyűrűs állszíj gondoskodik a Bluetooth befogadásra is képes Executive sisakban, amely XS-XL méretig kapható különböző UV-álló színekben.

 airoh executive bukosisak

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x