CsajokMotoros divat

Ékszer zsugorfóliából és patkószögből?

csam f%C3%BClbeval%C3%B3Még mindig tud meglepetést okozni az emberi kreativitás és kézügyesség. A különleges alapanyagokból készült egyedi ékszereknek van a legnagyobb eszmei értékük.

Úgy érzem, pontosan az efféle értékeken van a hangsúly, hiszen például számomra minden pénznél többet ér egy olyan becses dísz, ami csak engem tükröz. Vagy valamit, ami fontos az életemben; vagy egyszerűen csak vicces…

Az első találkozásom egy ilyen jellegű ékszerrel, akkor történt, amikor megláttam egy gyerekkori játszótársam kézzel készített fülbevalói között azt, ami egy meghatározó, erőteljes formát képvisel a filmtörténetben, s az életemben is… Egy Alien harcos mintáját. (A nyolcadik utas a Halál című filmből.) Kapásból ráraboltam, és azóta is a legkedvesebb darabom!

Innen már jött a lavina, amikor ráébredtem, hogy bármi lehetséges, amit csak szeretnék. Mindenkinek egyedi ajándékot adhatok! Ekkor készítette el Kriszti, a Csajok a motoron logóját NaNa-nak.

Meglepő módon, megismerkedtem egy másik hölggyel is, aki szintén készít ezzel a módszerrel ékszereket. Brigitől rögvest szereztem egy kalocsai mintás fülbevalót, majd egy kedves barátnőmnek, Weiszné Icukának okoztunk örömet, együttese, a Vasmacska logóját ábrázoló ékszerrel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Amikor először a kezeimben fogtam egy ilyen remekművet, nem mondtam volna meg, hogy zsugorfóliából készül, és a sütőben kell kisütni. Nem hittem el, azt gondoltam, biztosan csak viccelnek velem… De mégsem!

Brigi elmondta, hogy amikor sül a zsugorka, a negyedére csökken az adott minta. Ennek függvényében kell megtervezni, megrajzolni, amit a megrendelő szeretne. Az előmelegített sütőben 3-4 perc alatt elkészül az ékszer, de nagyon vigyázni kell vele, mert könnyen leéghet, eldeformálódhat. Ezek után, Brigi le szokta kenni vízbázisú lakkal, majd az alkatrészeket összerakva, elkészül az egyedi darab.

Teljesen olyan érzésem volt, mintha valami sütemény receptjét írtam volna le – ezért is elképesztő ez számomra még mindig. Viszont, annak örülök, hogy bombázhatom a csajokat az őrült ötleteimmel!

Ha már kreativitás, Erőss Anita, tetováló barátnőm alkotása a dobozos sört nyitó kis pöckökből készült karkötő. Nem kell hozzá más, mint meginni sok dobozos sört, ami egyébként is kellemes feladat, majd összefűzni a pöcköket, s máris kész egy jó kis rockeres kardísz. Amikor felveszem a karperecet, mindig tesztelem az embereket, találják ki, miből készült…

Motoros csajoknál elmaradhatatlan dísz, a motorláncból készült ékszer, hiszen dögös, vagány és egyértelműen tükrözi az illető ízlését.

De, igazán briliáns ötletnek tartom a patkószögből és az evőeszközökből kreált ékszercsodákat. A kivitelezésük pedig gyönyörű! Nos, ezek nem egyszerűen otthon elkészíthető csecsebecsék, de szívesen hordanám bármelyiket. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül!

Köszönet Pandur Krisztinának és Jenei Brigittának a csodás fülbevalókért!alien f%C3%BClbeval%C3%B3kalocsai mint%C3%A1s f%C3%BClbeval%C3%B3kvasmacska f%C3%BClbeval%C3%B3s%C3%B6r%C3%B6s kark%C3%B6t%C5%91motorl%C3%A1nc kark%C3%B6t%C5%91patk%C3%B3sz%C3%B6g nyakl%C3%A1ncokev%C5%91eszk%C3%B6z %C3%A9kszerek

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük