HírekMotorokMotorozás

A Vilmos herceget és Katalin hercegnét kísérő motoros rendőr gázolt el egy nőt

katalin hercegne vilmos herceg balesetA nyolcvanas éveiben járó Irene Mayor-t súlyos sérülésekkel szállították kórházba, mert a Vilmos herceget és feleségét kísérő konvoj egyik motoros rendőre elgázolta.

A brit királyi család tagjai éppen Londonból utaztak Windsorba, a Térdszalag rend ünnepségére, amikor a baleset történt, június 17-én délután.

Szerdán, a rendőrség azt a sajtóhírt tette közzé, hogy a hölgy állapota súlyos, de stabil. Természetesen, a brit bulvárlapok már tudják is, mi történt.

A The Sun szerint, szemtanúk azt állítják, hogy a rendőr a forgalommal ellentétes oldalon haladva próbálta biztosítani a hercegi pár útját, amikor elütötte az idős nőt. A brit rendőrséget felügyelő testület még vizsgálja az esetet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy szóvivő szerint, Katalin és Vilmos – értesülvén a történtekről – sajnálatát és aggodalmát fejezte ki, s személyzetük egy tagja meglátogatta a hölgyet és virágot vitt neki. A hercegnő szívélyes üdvözletét küldte Irene-nek és a családjának, s azt ígérte, kapcsolatban lesz velük a felépülés ideje alatt.

Úgy tűnik, ez az év ilyen a királyi család életében, hiszen ha még emlékeztek rá, nagy felháborodást keltett januárban, Fülöp herceg balesete, hogy 98 esztendősen még vezet…

Az történt, hogy Fülöp Land Rover terepjárójával próbált kihajtani a főútra, amikor összeütközött egy Kia személyautóval, amelynek egyik utasa töréses sérüléseket szenvedett. A herceg nem sérült meg, de a baleset után, önként lemondott vezetői engedélyéről.

Reméljük azért, hogy az év hátralévő részében már senkinek nem okoznak sérüléseket a királyi család tagjai közvetve, vagy közvetlenül…

Forrás: 24.hu
Fotó: Glamour

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük