Hírek

A rock szerelmesei együtt hódítják meg Budapestet – ÚJ IDŐPONT!!!

lead zeppelin by Korinna VisionJúnius 23-án a Gellért-hegyen a rock szerelmeseinek kedvez a Bridge által szervezett békés demonstráció az Ozone Mama és a Lead Zeppelin közreműködésével. A koncertek ingyenesek, az eseményen befolyt adományokat az Elveszett Állatok Alapítvány javára ajánlják fel.

A HMB – Hódítsuk meg Budapestet! demonstráció-sorozat ingyenes zenei eseménye a Bridge ideológiáján alapulva kiemelt üzenetet közvetít. A kezdeményezés a fogyasztói kultúra következtében kialakult rohanó világban hivatott felhívni a figyelmet a legalapvetőbb emberi értékek fontosságára. Célkitűzése, hogy olyan társadalomban élhessünk, ami párthovatartozástól és vallástól függetlenül a tudatosságon, odafigyelésen, tiszteleten, egyéni és társadalmi felelősségvállaláson, biztonságon, és nem utolsósorban a környezettudatosságon alapszik.

A méltán elismert, háromszoros Fonogram-díjas rock formáció, az Ozone Mama idei első budapesti koncertjét a HMB keretein belül adja. Örömmel képviselik a kezdeményezést, hiszen a srácok nagy állatbarátok, életszemléletük pedig passzol a Bridge eszmeiségével, a magánéletben is igyekeznek tudatosan élni és ezt közvetíteni.

A Lead Zeppelin 2004-es megalakulása óta az egyik legprofibb tribute zenekarrá vált a hazai rockvilágban. A hamisítatlan Zeppelin hangulat mellett ők is fontosnak tartják felhívni a figyelmet a társadalmi problémák megoldására.

A demonstráción előtérbe kerül a jótékonyság is, hiszen a befolyó adományokat az Elveszett Állatok Alapítvány kapja. Az alapítvány célja a felelős állattartás és környezettudatosság népszerűsítése és oktatása, a hontalan állatok befogadása és a házi kedvencként tartott állatok gazdához juttatása, betegségmegelőzése.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

bridge coverMindenkinek ott a helye, aki:

  • szívesen tenne azért, hogy egy környezettudatos, élhető, felelős Budapesten és társadalomban élhessünk
  • fontosnak tartja az állatok védelmét
  • egy hatalmasat akar bulizni a legmenőbb rockzenekarokkal

Az esemény hivatalos linkje: https://www.facebook.com/events/654634638320821/?ti=as

ozone mama photo live

 

Frissítés:

Az elmúlt hétvége időjárása miatt a zenekar új időpontban rendezi meg a koncertet, erről Facebook oldalukon adtak ki közleményt:

Kedves Barátaink!

Tekintettel a jelenlegi időjárásra és az esti előrejelzésekre, a Gellért-hegyre szervezett mai (június 23-i) összejövetelt sajnos el kell halasztanunk. Az ÚJ IDŐPONT: JÚLIUS 14. vasárnap, változatlan program mellett. Reméljük, az időjárás akkor kedvező lesz, és senkinek sem kell majd eláznia.Köszönjük a megértéseteket, találkozzunk tehát három hét múlva!

A szervezők

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük