fbpx

Újra nyitva a CsaM webáruház

parkolotablaAz egyhónapos nyári szünet után beköszöntött az ősz, és mi ismét megnyitottuk webáruházunkat.

 

Habár az újdonságokra még egy kicsit várni kell, a régi, bevált termékeinket ismét megrendelheted az online felületen. A rendelés menete egyszerű, a kiválasztott terméket rakd a kosárba, majd a pénztár linkre kattintva kövesd az utasításokat!

Csajoka motoron motoros nőknek tervezett vagány pólói, a sisakmatricák, felvarrók és kendők mellett egyéb ajándéktárgyakat is találsz. Ezen kívül továbbra is válogathatsz a Louis katalógus termékeiből, amelyek közül elsősorban szintén a női motorosokat célzókat válogattuk össze.

Minden motorosnak jó szolgálatot tesznek a különféle motoros táskák, az egyik legjobb vétel a Louis hengertáska. A sikertermékek között szerepel a motorláncos sörnyitó és a kézi varrógép is, amellyel a motoros cipődet vagy akár a sátrad elszakatd ponyváját is megjavíthatod.

A termékeket folyamatosan bővítjük, hamarosan újabb meglepetésekkel készülünk. Ha kínálatunkban mégsem találod azt, amire szükséged lenne, írj emailt!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x