Hírek

Újra nyitva a CsaM webáruház

parkolotablaAz egyhónapos nyári szünet után beköszöntött az ősz, és mi ismét megnyitottuk webáruházunkat.

 

Habár az újdonságokra még egy kicsit várni kell, a régi, bevált termékeinket ismét megrendelheted az online felületen. A rendelés menete egyszerű, a kiválasztott terméket rakd a kosárba, majd a pénztár linkre kattintva kövesd az utasításokat!

Csajoka motoron motoros nőknek tervezett vagány pólói, a sisakmatricák, felvarrók és kendők mellett egyéb ajándéktárgyakat is találsz. Ezen kívül továbbra is válogathatsz a Louis katalógus termékeiből, amelyek közül elsősorban szintén a női motorosokat célzókat válogattuk össze.

Minden motorosnak jó szolgálatot tesznek a különféle motoros táskák, az egyik legjobb vétel a Louis hengertáska. A sikertermékek között szerepel a motorláncos sörnyitó és a kézi varrógép is, amellyel a motoros cipődet vagy akár a sátrad elszakatd ponyváját is megjavíthatod.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A termékeket folyamatosan bővítjük, hamarosan újabb meglepetésekkel készülünk. Ha kínálatunkban mégsem találod azt, amire szükséged lenne, írj emailt!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük