EseményekMotorverseny

A versenypályán gyülekeznek a lányok

mams noi kupa 2010 1 futam 31Ezen a hétvégén – ami sajnos igen borongósnak, esősnek ígérkezik – a versenyző hölgyek ideje érkezett el. Ismét összemérik tudásukat a Hungaroringen a MAMS Női Kupa, és egyben a VII. Dunlop-Trophy for Ladies 3. fordulóján.

A május 7-én a IV. Nemzetközi Női motoros napon a lányok, asszonyok a közúton mutatták meg rátermettségüket, hogy vasparipáikat milyen jól uralják. Ezen a rangos eseményen a MAMS Női Kupa több versenyzője is részt vett a felvonulók között, míg a Horimoto Racing Team versenyzőnői Majzik Ibolya és Süli Eszter a rendezvényen kiállított – rendszám nélküli, ezért közúton nem használható – versenymotorjaik mellett személyesen válaszoltak a motorversenyzést, pályázást illető kérdésekre.

Ezen a hétvégén a Hungaroringen találkozhatunk ismét a lányokkal, hiszen ismét verseny lesz. A Lányok várják a szurkolókat, érdeklődőket, és azokat a hölgyeket is, akik a pályán is ki szeretnék próbálni magukat, mert van még szabad rajtkocka! Akár csoportos motoros kirándulás célpontjául is szolgálhatnak a szombati versenyek, ahol a férfi mezőny is megméretteti magát az Országos Bajnokság, illetve a VII. Dunlop-Trophy különböző kategóriáinak futamain.

A hétvége hivatalos „női” programja:

Péntek:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

MAMS Női Kupa Szabad Edzés 13,50 – 14,20
MAMS Női Kupa Szabad Edzés 16,15 – 16,45

Szombat

MAMS Női Kupa Időmérő edzés 09,00 – 09,30
MAMS Női Kupa Verseny 12,30 8 kör

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük