HírekKultúraMotoros zene

A soul zene gyöngyszemei

phil collins going back cdcovÓriási érdeklődés övezi Phil Collins vadonatúj lemezét, amely 8 év után az első stúdióalbum a művésztől.

Phil Collins kivételes zenei karrierje során – 40 év alatt – 100 millió szólóalbumot adott el. Ha azokat a Genesis lemezeket is számoljuk, amiken még közreműködött, azokkal együtt 250 milliót! Nyolc Grammy, egy Oscar és egy Golden Globe díj tulajdonosa. A “Going Back” Phil Collins 30 éves szólókarrierjének első olyan lemeze, melyen teljes egészében mások dalait dolgozza át.

“Szerintem nem lep meg majd senkit, hogy végre csináltam egy feldolgozáslemezt a kedvenc dalaimból” – magyarázza Collins. “Ezek a dalok tinédzserkorom kísérőzenéi. Úgy emlékszem rá, mintha tegnap történt volna, amikor a londoni Marquee Clubban a The Who-t, a The Actiont és másokat láttam anno ezeket a dalokat játszani. Másnap pedig elmentem, és megvettem az eredeti verziókat. Azonban nem az volt a célom a lemezen, hogy valami újat tegyek ezekhez az eleve fantasztikus felvételekhez, hanem az, hogy megpróbáljam újra előhozni a hangzást és azt az érzést, ami engem hatalmába kerített, mikor először hallottam őket” – mesélte az énekes.

“Hihetetlen élmény volt a 3 még élő Funk Brothers taggal együtt játszani. Szabályosan futkosott rajtam a hideg a boldogságtól, amikor a ‘Heatwave’ című dalt vettük fel. Nagyon sokat tanultam tőlük, hatalmas tisztelet és hála ezeknek a nagy úttörőknek!”

phil collins sajto 2phil collins sajto 4

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük