fbpx

A Nolan 2022-es belépő szintű zárt bukósisakja az N60-6

Nolan N60-6 belépő szintű bukósisak 2022

A Nolan idén teljesen új fejlesztésű modellel jelentkezik a belépő szintű zárt bukósisakok szegmensében. A NOLAN világszínvonalú gyártástechnológiája a garancia arra, hogy az N60-6 minősége és műszaki tartalma ebben a szegmensben is kimagasló legyen.

Tulajdonságai bármilyen helyzetben kiválóan használható zárt bukósisakká teszik városban és országúton is, biztonságosságát az új, legmagasabb szintű ECE 22-06 minősítés garantálja. Héja a golyóálló plexi alapanyagául szolgáló, extra erős Lexanból készül, csakúgy, mint az UV400-as védelmet biztosító, fokozatmentesen állítható, karcálló és párásodásgátló bevonattal ellátott VPS napszemüvege.

Tökéletes szigetelést biztosító, szilikon bevonatú élekkel ellátott (Full Silicone Border – FSB) Pinlock párásodásgátló lencse fogadására alkalmas plexije extra széles látóteret biztosít. Air Booster szellőzőrendszere az állvédőn és a homlokon kialakított beömlő nyílásokon és a hátul kialakított kilépő nyílásokon keresztül biztosítják a tökéletes légáramlást és így a fej hatékony hűtését extrém körülmények között is.

Nolan N60-6 belépő szintű bukósisak 2022

Clima Comfort béléshuzata 100%-ban újrahasznosított, környezetbarát nejlon anyagból készül. Arcpárnái szemüveg viseléséhez könnyen adaptálhatók és vissza is alakíthatók, huzata egyszerűen levehető, így könnyen mosható. 12 -féle változatban kapható. Azoknak ajánljuk, akik megbízható, markáns kinézetű zárt utcai sisakot keresnek ésszerű áron.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x