KiemeltMotorokMotoros jogosítvány

A motoros rutinvizsga pálya tökéletes megoldása – VIDEÓ!!!

Motoros Rutinvizsga feladatok 2023Mónika szeptemberben vizsgázott az A korlátlan kategória rutinjából. Hogy mi is okuljunk belőle, elküldte a pálya videófelvételét, ahogy ő csinálja. Ráadásul esőben.

Közben Mónika szeptember 14-én sikeres rutinvizsgát tett, így érdemes ellesni a technikáját.

Arról már sokszor volt szó, hogy 2021-ben megváltozott a motoros jogosítványhoz szükséges rutinvizsga pálya nyomvonala. A változtatás oka az volt, hogy a tanfolyamon megszerzett tudás közelebb álljon a valós forgalmi helyzetekhez.

Azoknak, akik már régebb óta motoroznak, netán több vezetéstechnikai tréningen is részt vettek már, ismerősek lehetnek ezek a feladatok. És azoknak, akik ezekből a videókból ismerték meg őket először, akár túl nehéznek is tűnhetnek.

Azonban egy korábbi beszélgetésből egy motoros oktatótól megtudtuk, hogy azoknak, akik még csak most kezdik a motorozást, nem jelent nagyobb kihívást az új feladatok begyakorlása. Mivel nekik ígyis-úgyis újdonság minden feladat, könnyedén megbírkóznak velük, és talán egy sokkal haználhatóbb motoros tudás birtokában mennek majd a forgalomba.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

De nézzük, hogy hajtotta végre a feladatokat Mónika esőben!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük