EseményekHírekMotorkiállítás

A motorépítés legnagyobb nevei versenyeznek az Italian Bike Week Custom Bike Show-n

Custom Bike Show Italia Bike Week 2023Bár a Biker Fest International formulája határozottan off-road, a nyár végi motorsportesemény nem feledkezik meg gyökereiről: az Italian Bike Week idén is otthont ad a híres Custom Bike Show-nak, az IMC nemzeti bajnokság és az AMD világbajnokság egyik szakaszának.

A Biker Fest International egyik mellékágából született Italian Bike Week minden bizonnyal olyan esemény, amely nagy figyelmet szentel a terepjárók világának. De a nyár végi esemény, amelyet szeptember 14-17. között rendeznek Lignano Sabbiadoróban (UD), nem feledkezhet meg a gyökereiről sem, amelyek szilárdan gyökereznek a customizáció ágazatában.

Az épített motorok szépségversenye a Biker Fest Internationalt és az Italian Bike Weeket a legfontosabb európai események közé sorolja, köszönhetően annak is, hogy mindkét esemény szoros partnerséget ápol az American Motorcyle Dealer magazinnal, a motorépítő világbajnokság alapítójával.

A Friuliában megrendezésre kerülő Custom Bike Show ebben a kiadásban is büszkélkedhet az AMD motorépítő világbajnokság presztízsével, így Lignanóban rendezik meg a különleges motorkerékpárok építőinek szentelt “világbajnokságot”. A szivárványos rendezvénnyel egy időben kerül megrendezésre az Olasz Motoros Bajnokság (IMC) fordulója is, a nemzeti bajnokság, amely néhány hónapon belül másodszor érkezik Lignanóba, a Biker Fest tavaszi szakasza után.

A rendkívüli eredménylistával rendelkező motorosok, a Kustom Kulture híres nevei és a motorépítés fiatal ígéretei versenyeznek a Luna Park területén felállított “ringben”, amely így a fantasztikus különlegességek tucatjainak exkluzív “bemutatótermévé” válik: a baggerektől a café racerekig, a chopperektől a trackerekig, a bobberek, az izommotorok és a versenystílusú átalakítások között.

Magyar motorépítői sikerek Olaszországban – Italian Bike Week 2016

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A regisztráció ingyenes, és már számos motorépítő megerősítette jelenlétét. Az esemény kihagyhatatlannak ígérkezik világra szóló exkluzív motorbe,mutatókkal és nagyra értékelt darabokkal. Az eseményt az a megtiszteltetés is érte, hogy a VK Custom Works, alias Vito Klemenčič, a szlovén kétkerekű művész, aki Flathead alapú chopperével második helyezést ért el a budapesti Harley-Davidson 120th Anniversary Bike Show-n, szintén a vendégek között lesz.

A nyeremények gazdag tárházát olyan partnerek biztosítják, mint a Bertoni, Dynojet, Hurly, IMCO, MCJ, Melo Orafo, Motorcycle Storehouse, Proraso, Rizoma, San Marco Petroli, WD-40, Wemoto és Xlmoto.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük