fbpx
Házi barkácsMotorbemutatóMotorok

A 82-es körzet titka – Mutáns szörny a titkos bázison

bcc5 19

Az emberek összesúgnak a környéken, és félve tesznek említést a lényről. Még senki nem látott ilyet, és ahogy az lenni szokott, az emberek félnek az ismeretlentől. Mikor fel-fel bukkan a titkos bázison, és néhányan megpillantják, rémülten sietnek tovább, hogy a láncra vert szörnyeteg véletlenül se ragadja magával őket.

A végzetes vonzerő azonban leküzdhetetlen. Aki egyszer látta, az újra és újra látni akarja, és figyelni azt, hogy mivé fejlődik a még nyers, durva külső. Láncai már megvannak, így a szörny nem szabadulhat el, csupán a béklyó alatt változik mindaddig, míg teremtője elérkezettnek látja az időt, hogy különös gyermeke végre napvilágot lásson.

bcc5 01Még mielőtt valaki azt hinné, hogy a filmvászonról vagy horrortörténetekből ismert lényről van szó, szólunk, hogy ez nem így van. A 82-es körzet Lábod körzetszáma a telefonkönyvben, és a mutáns gépszörny is csupán a Berci Custom Chopper újabb alkotása, mely születéséről cikkünkben adunk hírt, így nyújtva betekintést a kulisszák mögé.

Berci egyszerűen nem bír magával, és a Covid-19, a hideg téli napok ellenére sem áll le, és csak ontja a jobbnál jobb ötleteket, melyek természetesen egyedi motorkerékpárok formájában kelnek életre.

bcc5 04A legújabb, a Mad Max filmek világát idéző szörny alapját egy szétbombázott Derbi váz és annak futóműve adja, míg szíve egy négyütemű, 125 cm3-es Lifan motorblokk. A váztoldás saját munka. A zártszelvényből kivágott darabok fordítva való visszahegesztése egyedi mintázatot eredményezett. Ez az eljárás az internetes videókból lett ellesve, ahogy más ötletet is a nagyvilágból merít az alkotó.

A felső traktus egy gépsor futószalagját működtető, brutálisan vastag láncból készült, mely minden láncszemnél hegesztéssel lett fixálva. Ez az elem fogja körül majd az üzemanyagtankot, mely rászolgál a védelemre.

 

Lapozza folytatáshoz!

CsamShop motoros pólók 2023 május

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2021 január 7. 09:12

Elképesztő!!! Gratulálok!!!
Csodálom és tisztelem, hogy milyen bátran nyúlsz a vázakhoz, fantasztikus, sehol máshol nem látható formákat agyalsz ki, és a megvalósításhoz is mekkora szakértelmed van. És ráadásul egyedi, jól felismerhető stílusod van! Elképesztő. Csodálatos. Csak az tudja igazán, mekkora dolgok ezek, aki maga is csinált már ilyet, vagy legalább próbálkozott.
Istenem, bárcsak lenne nekem is időm foglalkozni az építéseimmel! 🙁
Ha úgy alakulna, hogy föl kellene megint adnom, már tudom, kinél lenne jó kezekben a sok összegyűjtött alapanyag. Adja Isten, hogy ne kelljen, de itt még az se biztos, hogy a tehénlepény lapjára esik…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x