HírekMotorokMotorozás

A LiveWire együttműködik a Mitsubishi Electric céggel

A korábban a Harley-Davidsonhoz tartozó LiveWire márka azévek alatt komoly motorgyártóváfejlődött. Jelenleg 4 különböző karakterisztikájú modell szerepel a kínálatukban, az S2 Mulholland, az S2 Del Mar, az S2 Del Mar LE, és a LiveWire ONE.

A LiveWire S2 Del Mar és S2 Del Mar LE motorkerékpárok az elsők az Egyesült Államokban, amelyekbe a Mitsubishi fejlett elektromos hajtástechnológiáját építették be, amely állítólag optimalizálja a teljesítményt – a 0-60 mérföld/órás gyorsulás három másodperc alatt lehetséges.

A sebességre, agilitásra és lineáris gyorsulásra épített S2 Del Mar a városi motorozás és azon túl a LiveWire Electric Motorcycles védjegye. L1 és L2 töltéssel, 3,0 másodperces 0-60-as idővel, 194 ft-lb nyomatékkal a Del Mar úgy lett megépítve, hogy minden másodperc számítson.

Az egyedi 19 colos kerék- és gumicsomagot és a LiveWire elektromos hajtásláncát használó Del Mar egy teljesítményorientált motorkerékpár, amely dinamikus menetmódokkal rendelkezik, amelyek azonnal alkalmazkodnak az útviszonyokhoz és a motoros igényeihez.

A felfüggesztés a SHOWA® Fully Adjustable első villával és a SHOWA® Free Piston Monoshock hátsó lengéscsillapítóval biztosítja a motoros optimális irányíthatóságát és kényelmét, amely teljes körű beállíthatóságot és precíz kezelhetőséget biztosít.

A Mitsubishi Electric US, Inc. és a Semiconductor and Device Division (SDD) együttműködik a LiveWire EV, LLC-vel, hogy fejlett teljesítményű félvezető modulokat szállítson a LiveWire S2 termékcsaládjához.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“A tisztán elektromos élmény, amelyet a Mitsubishi Electric segít lehetővé tenni, átalakító erejű, mivel a motorosok számára pozitív kapcsolatot biztosít a körülöttük lévő világgal motorozás közben, hő, rezgés és zaj nélkül” – mondta Vance Strader, a LiveWire műszaki igazgatója.

A Mitsubishi Electric J1 sorozatú teljesítmény félvezető moduljai kompakt, könnyű és nagy teljesítményű szilícium alapú modulok. Jelenleg az autóiparban használják őket, és különböző típusú elektromos járművekhez is alkalmasak.

“A J1 sorozat jelentősen hozzájárul az S2 Del Mar lenyűgöző teljesítménymutatóihoz, beleértve a 194 ft-lb nyomatékú villanymotort, a 84 lóerős motort, a 2-es szintű töltés 78 perc alatt történő elérését és a 113 mérföldes városi hatótávolságot.

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük