EseményekMotorokMotorozásMotorverseny

A kelet-közép-európai csapat vezet a GS Trophy-n

bmw-gs-trophy-2014-day-1A kelet-közép-európai csapat meggyőző teljesítménye révén vezeti a 2014-es GS Trophy döntőjét az első két speciális szakasz után.

A francia és a dél-afrikai csapat szorosan a nyomukban jár, a második illetve a harmadik helyen.

Az első nap minden kétséget kizáróan a kelet-közép-európai csapat tagjaié, akik kiváló csapatmunkájuknak és stratégájuknak, valamint motorozási tudásuknak köszönhetően – amelyről tanúbizonyságot tettek a „Broken Bridge” feladat során is – az élre kerültek.

Mariusz Lowicki, a kelet-közép-európai csapat egyik tagja:

Ez csak az első nap, a megmérettetés kezdete. Természetesen remek érzés az élen állni, de tudjuk, hogy még hat nap vár ránk és az elkövetkező napokra kell koncentrálnunk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha ezt a helyezést az utolsó napon is tartani tudjuk, akkor igazán boldogok lehetünk! A „Broken Bridge” feladatnál úgy döntöttünk, hogy mindenkinek csak egy dolgot kell csinálnia.

A „Golden Eight” szakaszon maximális pontszámot szereztünk, ami remek teljesítmény! A mai motorozás hihetetlenül látványos volt, a természet és a táj gyönyörű.

Európában is vannak nagy hegyek, ahol motorozhatunk, de itt olyan kevés a civilizáció hogy teljesen magával ragadott minket.

Várjuk az izgalmas fejleményeket! Vajon megtartja-e helyét a csapat?

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük