HírekMotorokMotorozás

Veszélyben a MAMI motorkerékpár-szerelő iskola!

mami motorszerelo iskolaA már 17 éve sikeresen működő MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakiskola léte is pengeélen táncol, mint sok más alapítványi szakiskolának. A jövő évi szakmaszerkezeti döntés értelmében ugyanis egyetlen államilag támogatott helyet sem fognak kapni.

A 168 óra nemrég megjelent cikkéből többek között az is kiderült, az első csapást az okozta, hogy megvonták a szakképzési hozzájárulást az iskoláktól.

Máthé István és Lévay Károly alapították a MAMI-t még 1999-ben, s azóta képzik a jövő szerelőit. Az iskola kollégái mind hódolnak a motorversenyzésnek, ezért is hozták létre a MAMI Kupát, mely része a Magyar Motorsport Szövetség országos bajnokságának.

Számos motoros céggel szerződésük van, a Suzuki például az egész kelet-európai régióban a MAMI-ban képezteti a szervizeseket. De ott áll Talmácsi Gábor edzőmotorja is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 168 óra már említett cikkében Máthé István beszélt a MAMI feladatairól, jelentőségéről, hétköznapi életéről, s arról, miért is vannak olyan nagy bajban…

A teljes cikk itt olvasható!

Fotó: origo.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük