HírekMotorbemutatóMotorok

A jövő megérkezett: BMW Motorrad Concept Definition CE 04 elektromos robogó

BMW Motorrad Concept Definition CE 04A felhasználók analóg és digitális világát összekapcsoló BMW Motorrad Definition CE 04 a városi-elővárosi ingázók számára egyszerre jelent közlekedési és kommunikációs eszközt. Elektromos meghajtásával, merészen újszerű dizájnjával és innovatív hálózati megoldásaival alapjaiban változtatja meg a robogók szegmensét.

„Az életre kapcsolódva” – elektromos meghajtással felvéve a motoros életritmusát. Az elektromos meghajtású BMW Motorrad Concept Definition CE 04-et következetesen úgy alkották meg, hogy az maradéktalanul kiszolgálja tulajdonosa igényeit és megfeleljen a vele szemben támasztott elvárásoknak. „Az életre kapcsolódva” mottó szellemében a modell a vásárló analóg és digitális világát ötvözi.

Vizuális értelemben a BMW Motorrad Definition CE 04 merészen hátat fordít az általunk eddig ismert robogóknak. A nyúlánk, alacsony felépítmény és az átlós vonalak által határolt orr-rész modern, letisztult sziluettel ruházza fel a járművet. Markáns vonalak által tagolt, nagyvonalú, homogén felületeivel a modell tökéletesen simul bele a modern városi miliőbe.

BMW Motorrad Concept Definition CE 04A padló alá rejtett, lapos kialakítású akkumulátor jóvoltából a tervezők nagyobb szabadságot élveztek, amelynek egyik gyümölcse az új, oldalra nyíló, megvilágított tárolórekesz, amelyben könnyen hozzáférhetően helyezhető el például a bukósisak. A lapos akkumulátor további előnye, hogy lejjebb helyezi a súlypontot, amely jóvoltából a motort játékosan agilis és élvezetesen dinamikus viselkedés jellemzi.

A jármű a hozzáillő, intelligens motorosfelszereléssel együtt a mobilitás holisztikus, erősen emocionális, merőben újszerű felfogását testesíti meg.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Letisztult formák és modern technológia

BMW Motorrad Concept Definition CE 04A BMW Motorrad Definition CE 04 esetében a technológia a dizájn szerves része. Többek között ez a magyarázata annak, hogy az oldalpanelek miért is nem takarják el teljesen jármű hátsó oldalszekcióját. Ehelyett azok kecses szárnyakként húzódnak végig a jármű oldalán, láttatni engedve a hajtóművet, a hűtőbordákat, az egyoldali lengőkart, a rugóstagot és a fogasszíjat.

A lámpák dizájnja egyszerre visszafogott és nagyon modern. A két U-alakú, LED-es első lámpa karakterét a minimalista formaterv határozza meg. A fényszórók világos elrendezésükkel és karcsú kontúrjaikkal még hangsúlyosabbá teszik az orr-rész modern, a megszokottól eltérő látványát. A hátsó lámpák szerepét betöltő két darab, C-alakú világító elemet a hátsó oldalpanelekbe integrálták.

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük