fbpx

Motoros kommunikáció túl a piac és a rendszer szabta határokon

Sena-Interphone együttműködés2021-től a Sena és az Interphone kommunikációs rendszerek közös platformot használnak és ezáltal technikailag minden szempontból kompatibilissé válnak egymással.

A Sena Technologies és az Interphone a bluetooth kommunikáció vezető márkái az outdoor (szabadtéri) sportokban. A két vállalat a motoros kommunikációk területén most stratégiai szövetséget kötött. A cél, hogy a motorosok számára világszerte egységes kommunikációs hálózat álljon rendelkezésre. Ehhez 2021-től az Interphone készülékek is a Sena kommunikációs technológiáját használják. Így minden Sena eszköz kompatibilissé válik a új Interphone termékekkel.

A Sena-val való együttműködés megmutatja, ahogy a motorok iránti szenvedély kombinálva a technikai fejlődés képességével előmozdítja vállalatunk stratégiai döntéseit – Christian Aleotti, a Cellularline társigazgatója (Co-CEO), az Interphone-System gyártója.

100 % kompatibilitás a bluetooth és a Mesh-technolóiga között

Az Interphone is és a Sena is már több, mint egy évtizede fejleszt kommunikációs rendszereket motorosok számára. A Sena ennek során használja a bluetooth és a Mesh-technológiát. Azért hogy világszerte még több motoros összekapcsolódhasson egymással, az Interphone a bluetooth mellett a Mesh 2.0-t is integrálni fogja készülékeibe. Az azonos kommunikációs platform alkalmazásával a Sena és az Interphone készülékek 100 %-ban kompatibilisek lesznek egymással.

Egy egyszerű gombnyomással a Mesh 2.0 szinte korlátlan kapcsolatot tesz lehetővé a motorvezetők között és különösen gyors adatátvitelt biztosít a kiváló hangminőség érdekében.

Te használsz valamilyen kommunikációt a motoron?
1
Te használsz valamilyen kommunikációt a motoron?x

Motorosok ezrei használják jelenleg a Sena Mesh 2.0 felületét. Most az Interphone használók is megtapasztalhatják a Mesh 2.0-t és könnyedén kapcsolódhatnak a Sena használókhoz.

A Sena és az Interphone is büszke az együttműködésre, ami által egyszerűsödött és márkafüggetlenné vált a motorvezetők közötti kommunikáció.

A márkákon túlnyúló kommunikáció 2021-ben kezdődik

2021-ben lép piacra az Interphone az első termékekkel, amelyek már a Sena kommunikációs technikáját használják. Ezeket az eszközöket kettő Bluetooth és egy Mesh 2.0 protokollal szerelik fel.

A Sena és az Interphone egyaránt örül a partnerségnek, ami lehetővé teszi a motorosok számára, hogy az elkövetkező években könnyebben kommunikáljanak mindkét gyártó rendszerében.

A 2021-ben piacra kerülő új Interphone modellek:

  • UCOM2 (Bluetooth 5)
  • UCOM4 (Bluetooth 5)
  • UCOM16 (Bluetooth 5 & Mesh 2.0)

Fotó: Sena

Schön Brigi

Schön Brigi

A motorozást nemcsak hobbiként, hanem munkaként is űzöm. 2012 óta vagyok tulajdonos-ügyvezetője a Zo-Moto Kft-nek, ahol túramotorok bérbeadásával és motoros biztosításokkal foglalkozom. Emellett 2018-ban elindítottam az andride.eu oldalt, hogy motoros utazók számára nyújtsak információkat a túratervezéshez.

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katas
Katas
2020 december 21. 15:46
Te használsz valamilyen kommunikációt a motoron?" Read more »

Én Sena kommunikációt használok. Nagyon szeretem, egyszerűen felszerelhető, megbízható, jó áron kapható!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x