fbpx

A jótékonysági rendezvénysorozat zárónapja

melindazaro1775Amikor belefogtunk a szervezésbe, remélni sem mertük, hogy a motoros társadalom szinte egy emberként áll majd mellénk, és ilyen sokan érzik fontosnak Melinda problémáját. Ez a rendezvénysorozat sok mindenre megtanított minket, de a legfontosabbat Melinda anyukája, Marika mondta ki: „A motorosok jó emberek!”. Köszönjük mindenkinek, aki segített! Nehezen indult… Eleinte a hideg miatt. Azután probléma volt, hogy némely hétvégére több helyszín is esett, olyankor be kellett osztani, ki hova. Kezdetben elkeserítő volt az eredmény… nem gondoltunk konkrét összegre, de azért valamilyen hatjegyű számra, ami tényleg segíthet. A zárónap előtt, hét helyszín után úgy 300 000 Ft körül járt az összegyűjtött összeg.

A helyszínek:

Március 24. – Hilcz és Fia Mazda és Yamaha kereskedés – Kakasd
Április 07. – Citadella – Budapest
Április 07. – Iron Horses MC – Tavaszi motoros party – Szalkszentmárton
Április 14. – Devils Motor Show – Bp., Népliget, Építők Sportcsarnok
Április 20-21. – Desperado MC – Buli az erődben! – Koppánymonostor
Május 11-12. – Condors of the Road MC – Motorostalálkozó – Jászboldogháza
Május 11-12. – Bakonybél, HOG Four Rivers Chapter találkozó

Ildóra persze sokkal nagyobb teher nehezedett, hiszen elvállalta, hogy megszervezi a zárónapot. Mivel a fórumtagok közül egyedül ő esztergomi, nehezen tudtunk volna segíteni a szervezésben, a helyszín megtalálásában, az engedélyek megszerzésében, a zenekarok leszervezésében, a finom gulyás alapanyagainak beszerzésében, így nekünk többieknek maradt a krumplipucolás, és az adománygyűjtés lebonyolítása a helyszínen.

Május 13-án, vasárnap már délelőtt 11-től érkeztek az adakozni vágyók a Gran Kempingbe, pedig akkor még nagyban folytak az előkészületek. Mire az első koncert kicsit késve elkezdődött, már tele volt a kemping előtti parkoló motorokkal. Többen csak arra a kis időre álltak meg, amíg a dobozba helyezték az adományukat. Pedig a matrica mellett egy finom gulyáslevesre is leülhettek, miközben a Zuzu Petals, a Nemcsak Berry és a Soundtrak zenélt élőben.

Még több kép a galériában!Mikor Erdős Csaba bemutatója elkezdődött, kiürült a kemping, és mindenki a lezárt aszfaltcsík köré gyűlt, hogy megnézhesse ez a kétség kívül őrült embert. Ahogy a többi fellépő is, Csaba is ingyen vállalta a bemutatót, hogy ezzel is hozzájáruljon a rendezvény sikeréhez. A technikát nem kímélte, alaposan leamortizálta a járműparkját a közönség – és szemmel láthatóan saját maga – nagy örömére, majd még sokáig együtt szórakozott a résztvevőkkel, sőt a szkanderverseny döntőbírója is ő lett.

Este fél hatkor érkezett el a nap legmeghatóbb része, az összegyűjtött adomány átadása Melinda édesanyjának. A lányok, Melinda családja és barátaik, akik elkísérték őket, valamint a közönség is küszködött a könnyeivel. A zárónapon valamivel több adomány gyűlt össze, mint az előző hét helyszínen, így több mint 600 000 Ft-tal tudtunk hozzájárulni Melinda gyógyulásához.

Hogy az este mégse szomorúan fejeződjön be, hátra volt még egy koncert, és a szkanderverseny, amelyet Szász György szkander Világ- és Európa-bajnok hirdetett meg. Habár a mezőny nem volt túl nagy, a két kupa átadását – egy férfi és egy női – komoly küzdelem előzte meg. A bátortalanok pedig az ezt követő koncert alatt mérték össze tét nélkül erejüket.

A Soundtrack zenéjét sajnos már csak maroknyi, vélhetőleg elsősorban helyi erő hallgatta meg. Bánhatja, aki nem maradt tovább, hiszen kellemes, meleg, nyáresti hangulatban fejeződött be ez a táncos mulatság, ahol naplemente után a motorosok helyére a Duna-parton sétáló párok és kerékpárosok ültek le. A koncert valamikor este kilenc körül fejeződött be. És még előttünk volt egy kellemes, forgalommentes motorozás haza Budapestre…

Köszönjük mindazoknak, akik bármilyen módon segítettek, azoknak a motoros kluboknak, akik közül többen személyesen is eljöttek (Desperado MC, Devils MC, Africa Twin Klub, stb.), és természetesen a zenekaroknak, akik a remek hangulatról gondoskodtak egész nap! Örömmel értesültünk róla, hogy a Pirates Family MC alapítványa által az adózók 1%-ából összegyűlt összeggel, valamint az októberi jótékonysági rendezvényük teljes bevételével szintén Melinda édesanyját támogatják majd.

Főbb támogatónk voltak: DESPERADO MC, SOUNDTRACK zenekar, Zuzu Petals zenekar, Nemcsak Berry zenekar, ERDÕS CSABA, Gran Camping, Barinka Járműbolt, Wild Motoros Magazin, Burányi Zoltán zöldség- és gyümölcskereskedés, Esztergom Város Polgármesteri Hivatala, Sok-szor Fénymásoló és Szolg. Kft., Kapitális Kft..melindazaro029melindazaro1769melindazaro1776melindazaro1785melindazaro1791melindazaro1859melindazaro1912melindazaro662

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x