fbpx

A legjobb ajánlat

JohnTravHarleyHihetetlen összegért, 70 000 amerikai dollárért kelt el egy árverésen az a Harley-Davidson Fat Boy, amelyet John Travolta hajtott a Wild Hogs című filmben.

R. Barry Stem, Travolta régi nagy rajongója. Õ volt az a szerencsés, akinek ajánlatát leütötte a jótékonysági árverés vezetője, amikor kalapács alá került a nálunk Faterok Motoron címmel futó mozifilmben szereplő, John Travolta által dedikált motor. Az árverésen elsősorban a floridai Ocala városka színháza számára gyűjtöttek. Az árverés másik nem titkolt célja volt, hogy felhívják a figyelmet a környék természeti szépségeire, és ezáltal még több filmes produkció készülhessen itt.

Az egyedi fényezésű Harley-Davidson Fat Boy új tulajdonosa egyébként további 15 000 dollárt fizetett azért a dedikált bőrdzsekiért, amit Travolta a filmben viselt, valamint még 2000-et a film szintén Travolta által dedikált poszteréért. A jótékonysági árverésen körülbelül háromszáz érdeklődő jelent meg, és segítségükkel több mint 170 000 dollár gyűlt össze a Marion Színház számára.

WHtank

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x