fbpx
KiemeltMotorbemutatóMotorok

A Darálógép: egyedi Indian Chief építést sorsoltak ki a Wheels and Waves fesztiválon

Indian Chief Grind Machine

A GRIND Machine egyedi megjelenése a fekete Excel küllős felnik köré tekert nagy blokkos Continental TKC enduro gumiabroncsokkal kezdődik, amelyek kiegészítik az új kormányt, az új hátsó felfüggesztést és az egyedi ülésegységet, hogy megváltoztassák a motor tartását és általános vonalait.

A Tank Machine új, szélesebb kormányt és alacsonyabb kiemelőket hozott létre a vintage stílushoz. A villán használt védőburok és a gumiharang is hangsúlyozzák ezt a stílust, amelyeket hevederpántok rögzítenek egy egyedi konzolhoz. Hátul a hosszabb felső rögzítésű Öhlins piggyback lengéscsillapítók kissé megemelik a motort, valamint kiváló minőségű vezethetőséget biztosítanak.

Az egyedi, teljes egészében házilag tervezett ülésegységen a projekt partnereinek neve diszkréten megmunkálva szerepel, az üléspárna pedig a retro bobber megjelenést erősíti a barna bőr felső részével, viaszos anyagból készült oldalával. Az ülés jobb oldaláról lelógó palacknyitó a Wheels and Waves motorozás utáni parti hangulatára utal, és egy olyan részlet, amely igazán kötődik az új tulajdonoshoz.

“A hobbim a saját söröm főzése, és amikor megláttam a palacknyitót, nagyon megmosolyogtatott” – mondta Orquin.

Kézzel készített minimalista sárvédők, mini-jelzők a villán és az ülésegységen, egy mini hátsó lámpa és egy LED-es fényszóró gyűrűs futófénnyel együtt dolgoznak, hogy a lecsupaszított bobber megjelenése tiszta maradjon, és egy másodlagos, védett PIAA sárga lámpa egy menő retró érintést ad hozzá.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Ride Designs “deszkakultúráját” tükrözi a gördeszka deszkapadok és a gripszalag használata, amelyek az üzemanyagtartály közepét és az ülésegység mindkét oldalát díszítik, és amelyeket gördeszkás teherautók által inspirált fémtartókkal szereltek fel. A Wheels and Waves hatásait tovább fokozzák a Vans waffle kormánymarkolatok és az egyedi készítésű lábtartók, amelyek a BMX grind pegekből merítenek ihletet.

Szintén a Rise Designnal közösen tervezték az első kerék mögötti alumínium motorvédő lemezt, amely csiszolt fémből készült, és amelyet a kipufogó hővédő pajzsán, a CNC megmunkált tanksapkán és a motor alkatrészein is alkalmaznak, hogy egy modern gépen régi motoros kinézetet adjanak. Texturált és matt felületeket alkalmaztak a különböző burkolatokon és különösen a vázon, ahol a matt felület feltárja a klasszikus stílusú acélváz formájának és hegesztési varratainak szépségét. A retró versenymintát tovább fokozva, a széria fejcsöveket becsomagolták és rövidebb SuperTrapp hangtompítókkal párosították.

A Rise Designs által készített festés, amely csiszolt fém alapot és időjárási zöld csíkokat tartalmaz piros akcentusokkal, a befejező simításokat minden egyedi modellhez azok az érdekes részletek adják, amelyek csak második vagy harmadik közeli pillantásra tűnnek fel. A GRIND Machine esetében ezek közé tartozik a díszített piros gázszelep az egyedi harangház belsejében, a visszavágott elsődleges hajtóműfedél, valamint a fekete szíjtárcsafedélbe és a motorburkolatokba megmunkált alkotói logók.

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x