EseményekHírekMotoros találkozó

A BMW Motorrad újra Garmisch-Partenkirchenbe viszi a BMW Motorrad Days rendezvényt

BMW Motorrad Days 2024 július 5-7

A világ legnagyobb BMW Motorrad találkozójára a „A GS évében” az Alpok fenséges díszletei között, 2024. július 5. és 7. között kerül sor.

A 2022-ben és 2023-ban megrendezett két sikeres BMW Motorrad Days után a BMW Motorrad tovább halad a korábbi legendás rendezvények kikövezte úton: a világ legnagyobb BMW Motorrad-találkozója idén visszatér az Alpokban található Garmisch-Partenkirchenbe. A BMW Motorrad válasza tehát a motoros kultúra rajongóinak szívbéli vágyaira: igazi partihangulat és különleges túraélmények az Alpok lélegzetelállító díszletei között.

A BMW Motorrad Days immár 20 esztendeje piros betűs ünnepként szerepel a világ motorrajongóinak naptárában. Az elmúlt két évben a BMW Motorradhoz kötődő összejövetelt – amely a maga nemében a földkerekség legnagyobbja – Berlinben, Európa szívében tartották. Abban a városban, amely immár több mint 50 éve ad otthont a BMW motorkerékpárok első számú gyártási bázisának. A világ legkülönbözőbb szegleteiből odasereglett BMW Motorrad munkatársak jelenléte mellett, a BMW Motorrad 100. születésnapja alkalmából megtartott BMW Motorrad Days 2023 a vállalat történetének egyik kiemelkedően fontos epizódja volt.

A BMW Motorrad Days rendezvényen keresztül a BMW Motorrad szoros érzelmi kötődést alakított ki a köréje csoportosuló közösséggel. A világ legnagyobb szabású BMW Motorrad-találkozója 18 egymást követő éven át a lélegzetelállító szépségű alpesi környezetben fekvő Garmisch-Partenkirchenben zajlott.

„A GS éve” mottó szellemében pedig keresve sem találni jobb helyszínt a bámulatos szépségű, kanyargós utakkal teli környéken, több alpesi hágótól is szinte karnyújtásnyira fekvő Garmisch-Partenkirchennél. Eszményi vidék ez a nem mindennapi élményeket tartogató motorozáshoz – főleg, ha valaki a kalandtúrázás legendás ikonjának nyergében fedezi fel.

A BMW Motorrad Days épp ezért tér vissza „A GS Évében” a rajongók által olyannyira áhított helyszínre. A BMW Motorrad három napon át, július 5. és 7. között, a Hausberg-hegy lábánál hozza majd izgalomba nemzetközi közönségét új termékek bemutatásával, különféle kiállítókkal, bemutatókkal és tesztmotorozási lehetőséggel – teszi persze mindezt a hagyományos bajor életérzést nyújtva, az esemény egyik védjegyének számító partihangulatban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük