HírekKultúraMotoros zene

3. Lemez a Southern Thunder zenekartól

southern thunder hit listEz az album nagyban különbözik a többitől, mert ezen a korongon csak régi nagy világslágerek hallhatóak! Mi az oka ennek? Erről, és az új lemezről kérdeztük Hortyt a frontembert.

Horty: Koncertjeinken a műsorunk fele saját számokból, a másik fele pedig feldolgozásokból áll. Igényli a közönség ezt is azt is. Első két albumunkon 90 %-ban saját dalaink kerültek a korongokra. Közönségünk pedig mondogatta, hogy úgy szeretnék otthon is meghallgatni a feldolgozásainkat, ahogy mi előadjuk. Ezért döntöttünk úgy, hogy felveszünk egy feldolgozásokból álló albumot. Így született meg a Hit List!

Milyen dalok kerültek a lemezre?

Horty: Olyan muzsikákat válogattunk amiket nagyon szeretünk és ismertek is. Ezek a nóták főleg a hetvenes években íródtak. Kicsit átalakítottuk őket thunderesre és már mentünk is a stúdióba. Van itt ZZ Top, Creedence Clearwater, Canned Heat, Richard Berry, meg Johny Cash is.

Elég rövid lemez lett?

Horty: Igen azt hiszem fél órás. Ezeket a dalokat nem nagyon kell maszkírozni, úgy jók ahogy vannak. Aki meg ismeri a Southern Thundert az tudja, hogy mi nem tökölődünk plusz bridzsekkel.

Melyik a kedvenc dalod?

Horty: A Just got back from Baby. Egyetlen lassú dal a lemezen. 1971-es ZZ Top. Olyan jó hallgatni. Imádok rá lassúzni otthon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Elég sokan énekeltek akár egy számon belül is. Miért döntöttetek így?

Horty: Változatosabb sokkal. Meg többet tudok pihenni szám közben. Hehe!

Hol vettétek fel az anyagot?

Horty: A PB Garden stúdióban. Én már 15 éve oda járok. Óvodáskori barátom, Pálfi Balázs keze alatt dolgoztunk. Nagyon jó szakember, meg érti a viccet is. Jó hangulat volt. Ez nagyon fontos!

Merre játszotok idén?

Horty: Mindenfelé. Tavasszal klubozás. Nyáron motoros találkozókon, falunapokon, szülinapi bálokon.

Gratulálunk a lemezhez, és sok sikert nektek!

Horty: Köszönjük szépen.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük