fbpx

Ahol jó nőnek lenni

A nőknek készült motoros öltözékek kényelmesek, csinosak és divatosak, de emellett – természetesen – ugyanolyan magas fokú védelmet biztosítanak viselőjük számára motorozás közben, mint a férfiaknak készített felszerelések.

Az EuroMotor Kft. gondol a női motorosokra: szinte minden motoros ruházati termékből kínál kimondottan a hölgyek számára készített, az ő testalkatuknak és ízlésüknek megfelelő modelleket is. Legyen szó bukósisakról, bőrruháról, textilöltözékről vagy csizmáról, a gyengébbik nem tagjai, itt megtalálják, amit keresnek. Az ünnepek közeledtével szeretnének még inkább a hölgyek kedvében járni, ezért most egyes női termékeire jelentős árkedvezményt biztosít a cég.

A sportos beállítottságú, versenypályán (is) motorozó hölgyek számára a rendkívül csinos Spyke Lyra Lady egyrészes bőrruha az ideális választás. A Spyke és Spyke Flag modellek azoknak ajánlhatók, akik inkább a kétrészes bőroverallokat részesítik előnyben. Természetesen külön is vásárolhatók női bőrkabátok és bőrnadrágok – előbbiekre példa a Spyke Kick GP, utóbbiakra pedig a Spyke Klon modell.

A textilkabátok közül a Spyke Meter Lady és a Spyke Nice Lady is kiváló választás a túrázást kedvelő hölgyek számára. Ezek a 3/4-es szabású modellek vízhatlan, légáteresztő belső membránnal és kivehető termopárnázással is rendelkeznek. Mindkét kabát ideális kiegészítője lehet a Spyke Switch Lady, amely természetesen szintén vízálló kivitelű.

A lábbelik közül ezúttal két modellt ajánl a hölgyek figyelmébe az EuroMotor. A Diadora Angel és a Diadora Donna is CE minősítéssel rendelkezik, speciális szellőzőrendszerük pedig hatékony levegőáramlást biztosít a csizma belsejében. A Diadora motoros csizmáit most még vonzóbbá teszi, hogy minden modell hihetetlen, 30 százalékos árengedménnyel vásárolható meg az üzletben.

A biztonság tekintetében a női motorosoknak sem szabad kompromisszumokat kötniük, ugyanakkor joggal várhatják el, hogy bukósisakjuk megjelenése tükrözze ízlésüket. Természetesen erre is van megoldás: a zárt sisakok közül például az X-lite X-602 Eden és a Nolan N62 Vanity, a felnyitható fejvédők közül pedig a Nolan N103 Classic gyöngyház rózsaszín fényezésű változata készült kimondottan hölgyek számára.

Az üzletben szakképzett eladók segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb motoros ruházatot, és részletes tájékoztatást nyújtanak az aktuális kedvezményekről is.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x