CsajokHírekMotoros divat

Ahol jó nőnek lenni

Noi ruhazat EuroMotor 03A nőknek készült motoros öltözékek kényelmesek, csinosak és divatosak, de emellett – természetesen – ugyanolyan magas fokú védelmet biztosítanak viselőjük számára motorozás közben, mint a férfiaknak készített felszerelések.

Az EuroMotor Kft. gondol a női motorosokra: szinte minden motoros ruházati termékből kínál kimondottan a hölgyek számára készített, az ő testalkatuknak és ízlésüknek megfelelő modelleket is. Legyen szó bukósisakról, bőrruháról, textilöltözékről vagy csizmáról, a gyengébbik nem tagjai, itt megtalálják, amit keresnek. Az ünnepek közeledtével szeretnének még inkább a hölgyek kedvében járni, ezért most egyes női termékeire jelentős árkedvezményt biztosít a cég.

A sportos beállítottságú, versenypályán (is) motorozó hölgyek számára a rendkívül csinos Spyke Lyra Lady egyrészes bőrruha az ideális választás. A Spyke és Spyke Flag modellek azoknak ajánlhatók, akik inkább a kétrészes bőroverallokat részesítik előnyben. Természetesen külön is vásárolhatók női bőrkabátok és bőrnadrágok – előbbiekre példa a Spyke Kick GP, utóbbiakra pedig a Spyke Klon modell.

A textilkabátok közül a Spyke Meter Lady és a Spyke Nice Lady is kiváló választás a túrázást kedvelő hölgyek számára. Ezek a 3/4-es szabású modellek vízhatlan, légáteresztő belső membránnal és kivehető termopárnázással is rendelkeznek. Mindkét kabát ideális kiegészítője lehet a Spyke Switch Lady, amely természetesen szintén vízálló kivitelű.

A lábbelik közül ezúttal két modellt ajánl a hölgyek figyelmébe az EuroMotor. A Diadora Angel és a Diadora Donna is CE minősítéssel rendelkezik, speciális szellőzőrendszerük pedig hatékony levegőáramlást biztosít a csizma belsejében. A Diadora motoros csizmáit most még vonzóbbá teszi, hogy minden modell hihetetlen, 30 százalékos árengedménnyel vásárolható meg az üzletben.

A biztonság tekintetében a női motorosoknak sem szabad kompromisszumokat kötniük, ugyanakkor joggal várhatják el, hogy bukósisakjuk megjelenése tükrözze ízlésüket. Természetesen erre is van megoldás: a zárt sisakok közül például az X-lite X-602 Eden és a Nolan N62 Vanity, a felnyitható fejvédők közül pedig a Nolan N103 Classic gyöngyház rózsaszín fényezésű változata készült kimondottan hölgyek számára.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az üzletben szakképzett eladók segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb motoros ruházatot, és részletes tájékoztatást nyújtanak az aktuális kedvezményekről is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük