HírekKultúraMotoros zene

Sikeres leszbi csók a Dirty Slippers új klipjében

dirty slippersA dal igazi üzenete, hogy a szerelem határtalan.

A békéscsabai/gyulai Dirty Slippers “Te vagy a fény” című dalához készült különlegesen merész videoklip jó ideje a zenecsatornák nagy kedvence! Magabiztosan jelenthetné ki a banda minden tagja, hogy a sikeres videoklip előre borítékolható volt, hiszen magát a dalt a megjelenés napján már több ezer ember töltötte le a világhálóról.

A Neo FM-en Lali király műsorában debütált a szerzemény, mely pillanatokon belül került fel a letöltő oldalakra. Azóta több tucat rádió kedvence lett, így a hozzá készült videoklipet is nagyon várta a lelkes közönség; mára már az MTV Hungary és a Music Channel zenecsatorna is műsorára tűzte a különleges kisfilmet.

dirty slippers cimA dal igazi üzenete, hogy a szerelem határtalan, ezért nem meglepő módon a Galler András “Indián” és Kiss Áron által rendezett videoklipben a zenekar egy exkluzív budapesti hotel helikopter leszállópályáján zenél, miközben a frontember, Lobó-Szalóky Lázár egy távcsövön keresztül szemléli a boldog szerelmespárokat.

A videoklip különlegessége részben vakmerőségében rejlik, hiszen egy leszbikus pár is csókot vált benne, ez a merészség pedig kétségkívül hozzájárult a kisfilm sikeréhez – mely immáron hónapok óta töretlen csakúgy, mint a Dirty Slippers zenei karrierje.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A zenekar 2005-ben alakult, és karrierjük azóta is meredeken ível felfelé. A zenekar első lemeze 2008-ban látott napvilágot “Dirty Slippers” címmel, ennek sikereit követően pedig még magasabbra tették a mércét: 2009-es “Élned kell!” című kislemezük producere az a George Shilling volt Londonban, aki Mike Oldfield, az Oasis vagy a Blur zenekarokkal is dolgozott, így nem csoda, hogy ezt a slágert 16 hazai rádió tűzte műsorára. 2009 nyarára már Amerikát is meghódították, következő lemezük, a “Far From Home” produceri munkálatait maga Johny Burke látta el a már említett George Schilling mellett.2010 őszén az “Élned kell” című Dirty Slippers-dal videoklipjét az MTV Hungary kiemelt rotációban játszotta. A banda második klipjét “Te vagy a fény” címmel december közepén forgatták a jól bevált rendezőpárossal, Galler András “Indián”-nal és Kiss Áronnal, és a várakozásoknak megfelelően minden szakmabeli elismerően nyilatkozik róla január végi debütálása óta.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük