fbpx

Sikeres leszbi csók

A dal igazi üzenete, hogy a szerelem határtalan.

A békéscsabai/gyulai Dirty Slippers “Te vagy a fény” című dalához készült különlegesen merész videoklip jó ideje a zenecsatornák nagy kedvence! Magabiztosan jelenthetné ki a banda minden tagja, hogy a sikeres videoklip előre borítékolható volt, hiszen magát a dalt a megjelenés napján már több ezer ember töltötte le a világhálóról. A Neo FM-en Lali király műsorában debütált a szerzemény, mely pillanatokon belül került fel a letöltő oldalakra. Azóta több tucat rádió kedvence lett, így a hozzá készült videoklipet is nagyon várta a lelkes közönség; mára már az MTV Hungary és a Music Channel zenecsatorna is műsorára tűzte a különleges kisfilmet.

A dal igazi üzenete, hogy a szerelem határtalan, ezért nem meglepő módon a Galler András “Indián” és Kiss Áron által rendezett videoklipben a zenekar egy exkluzív budapesti hotel helikopter leszállópályáján zenél, miközben a frontember, Lobó-Szalóky Lázár egy távcsövön keresztül szemléli a boldog szerelmespárokat. A videoklip különlegessége részben vakmerőségében rejlik, hiszen egy leszbikus pár is csókot vált benne, ez a merészség pedig kétségkívül hozzájárult a kisfilm sikeréhez – mely immáron hónapok óta töretlen csakúgy, mint a Dirty Slippers zenei karrierje.

A zenekar 2005-ben alakult, és karrierjük azóta is meredeken ível felfelé. A zenekar első lemeze 2008-ban látott napvilágot “Dirty Slippers” címmel, ennek sikereit követően pedig még magasabbra tették a mércét: 2009-es “Élned kell!” című kislemezük producere az a George Shilling volt Londonban, aki Mike Oldfield, az Oasis vagy a Blur zenekarokkal is dolgozott, így nem csoda, hogy ezt a slágert 16 hazai rádió tűzte műsorára. 2009 nyarára már Amerikát is meghódították, következő lemezük, a “Far From Home” produceri munkálatait maga Johny Burke látta el a már említett George Schilling mellett.

2010 őszén az “Élned kell” című Dirty Slippers-dal videoklipjét az MTV Hungary kiemelt rotációban játszotta. A banda második klipjét “Te vagy a fény” címmel december közepén forgatták a jól bevált rendezőpárossal, Galler András “Indián”-nal és Kiss Áronnal, és a várakozásoknak megfelelően minden szakmabeli elismerően nyilatkozik róla január végi debütálása óta.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x