EseményekKiemeltMotoros találkozó

2023-ban is 2 napig dübörgött a Rock ‘n’ Roll Hegyalján

Wild East Rock Tokaj-Rakamaz 2023Az a megtiszteltetés érte a Csajok a Motoron tagságát, hogy meghívást kaptunk a Geronimo MC Hungary East-től a Wild East Rock Fesztiválra, Tokajba.

Természetesen ennek az imponáló meghívásnak nem tudtunk ellenállni, úgy hogy többed magammal nyeregbe pattantunk és elindult a női sereg az ország több szegletéből. Páran a határon túlról is érkeztek, hogy a már régről jól ismert helyszínen, gyönyörű környezetben töltsük együtt – ahogy csak magunk között hívjuk “CSAM-osan” – a hétvégét a Wild East Rock Fesztiválon.

Szívélyes fogadtatásunkat tovább fokozta, hogy a fesztivál VIP részén biztosítottak számunkra is külön helyet, ahová klubbos jóbarátaikat is várták a Geronimo MC Hungary East tagjai.

Érkezés, letáborozás, köszönés, ismerkedés…

Ezt követően meghívóink az üdvözlőpálinka után igazán finom és ízletes ételekkel láttak minket is vendégül, reggeltől-estig, mind a két egymást követő napon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Wild East Rock Tokaj-Rakamaz 2023

Kora délutántól nagyon szórakoztató vetélkedők voltak, majd késő estébe nyúlóan több színpadon egymást váltva érkeztek a jobbnál-jobb zenekarok. A koncert menü is igazán jól sikerült: Pénteken az SFW, Junkies, Ossian, Hollywood Rose, Diabolus in Musica. Szombaton a Rómeó Vérzik, Road, Iron Maidnem, Juhász Marci szórakoztatta a résztvevőket.

A fesztivál területén számos street food büfé és söntés vonultatta fel magát, egészen biztosan mindenki talált kedvére valót. Ezen a vonalon mozgó vásárosok is árulták termékeiket. A legkisebbekre is gondoltak a szervezők. Számukra is biztosítottak szórakoztató játékokat.

Húsz éves a Geronimo MC

Még több kép a Wild East Rock találkozóról a galériában

A fesztivál egész területe gyönyörűen parkosított volt és végig nagyon rendben volt tartva. Mindenki kulturált, szép környezetben és biztonságban szórakozhatott. Nagyon nagy pozitívum a folyamatosan rendbentartott mellékhelységek és zuhanyzók állapota. Unikumnak is számít, hogy folyamatosan volt melegvíz is.

Wild East Rock Tokaj-Rakamaz 2023

Szép számmal voltunk összeségében, mégis kényelmesen elfértek a terület adottságai miatt a fesztiválozók.

A koncertek között mi a VIP részen frissítettük fel magunkat. Nagyokat nevettünk, jókat ettünk és ittunk. Sokat beszélgettünk. Páran új ismeretséget is szereztünk. Néha könnyünk csordult a nevetéstől. (Szolid női kacajosan…)

Esténként látványos tűzijáték zárta le a nagy koncerteket, hajnalig pedig a rock diszkóban tombolhatta ki magát, akiben még volt szufla.

Biztos vagyok benne, hogy több új barátság szövődött ezen a hétvégén! Még egyszer köszönjük szépen a meghívást!

Wild East Rock Tokaj-Rakamaz 2023

A magam, és a CSAM-os csajok nevében is írom, hogy mindenki, aki részt vett a Wild East Rock Fesztiválon elmondhatatja, hogy az idei is egy igazán jól sikerült, szuperül szervezett rock fesztivál volt! Mi motoros csajok pedig igazi, királynői bánásmódban részesültünk a Geronimo MC Hungary East-es urak vendégszeretének köszönhetően Tokaj-hegyalján!

Nagyon jól éreztük magunkat! Találkozunk 2024-ben!

Üdvözlettel a CSAM-OS csajok, én pedig Inazuma Judit voltam

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük