Hírek

1 millió forinttal támogatja a LEDVANCE a Magyar Mentőmotor Alapítványt

Magyar Mentőmotor Alapítvány támogatásaSikerrel zárult a LEDVANCE és a Sonepar Magyarország Kft. nemzetközi Sales Race 2020 elnevezésű  értékesítési versenye. A kimagasló teljesítménynek köszönhetően a két cég 1 000 000 forintos támogatást nyújtott a Magyar Mentőmotor Alapítványnak.

2020 őszén is megrendezésre került a LEDVANCE – Sonepar hagyományosnak mondható nemzetközi értékesítési versenye, melyet további hazai ösztönző programokkal egészített ki a szervező cég. A LEDVANCE Kft. szervezésében és a Sonepar Magyarország Kft. együttműködésével megvalósult kampány több elemből és feltételből állt.

Az egyik feltétel szerint amennyiben a Sonepar szeptember és november között eléri a célként kitűzött forgalmat, akkor a LEDVANCE 1 millió forinttal támogatja a Sonepar által kiválasztott alapítványt. A kampány során a nemes cél kommunikálásra került a Sonepar dolgozói felé, és a Partnerek is tudták, hogy a kampány időszakában vásárlásaikkal Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

A nettó számlázott forgalmi cél elérését követően a LEDVANCE Kft. egyszeri nagy értékű, 1 000 000 Ft-os támogatással segíti a Sonepar Magyarország Kft. által kiválasztott alapítvány működését.

Sales Race 2020 plakát„Azért választottuk a Magyar Mentőmotor Alapítványt, mert amellett, hogy országos szinten támogatják a mentőmotorosok munkáját, a COVID helyzet is plusz terheket ró rájuk. Minden segítő alapítvány nemes célokat szolgál, ám az egészségügyben tevékenykedők számára különösen nagy kihívást jelent ez a lassan egy éve tartó időszak” – mondta Ágner János, a Sonepar Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

„A 2020. évi szeptember és november közötti eladási statisztikák teljes mértékben igazolták a kampány sikerét: a Sonepar 14 százalékos növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest az OSRAM LED fényforrások, valamint a LEDVANCE LED lámpatestek forgalmában. A nemzetközi kampány keretében immáron második alkalommal adományoz cégünk egy alapítványnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Örülök, hogy ismét sikerült a kijelölt célt elérni, mely egy igazi csapatmunka eredményeként valósult meg. Mindkét cég elkötelezett a támogatás mellett, jó érzéssel tölt el, hogy az adomány idén is jó helyre kerül” – értékelt Szegszárdi Zoltán, a LEDVANCE Kft. cégvezetője.

Támogasd te is a
Magyar Mentőmotor Alapítványt!

székhely: 2131 Göd, Wigner Jenő u. 8.

adószám: 18019807-1-13

Az egyszeri, adományátadására február elején került sor, így a LEDVANCE Kft. 1 millió forinttal járult hozzá a Magyar Mentőmotor Alapítvány magas színvonalú működéséhez.

Ledvance Magyar mentőmotor Alapítvány támogatás

“Örömünkre szolgál a nemes felajánlás; az Alapítvány deklarált célja, hogy segítse a hazai életmentést, legfőképpen a magas időfaktorú esetek ellátását a mentőmotorok és speciális mentési eszközök biztosításával és a mentőmotorosok állandó, magas színvonalú szakmai és vezetéstechnikai képzésével.

2020 óta a COVID elleni küzdelem emellett további speciális feladatokat is adott a mentőmotorosoknak, úgy mint a mintavételezésbe vagy mintaszállításba való bekapcsolódás. Ezért óriási segítség számunkra, hogy plusz terheinek mellé plusz támogatást, megerősítő visszajelzést is kapunk” – emelte ki Varsányi Zoltán, az Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány 2009 óta foglalkozik az OMSZ Mentőmotoros Szolgálatának támogatásával. Fő célja a mentőmotorok beszerzése, fejlesztése, mentésre alkalmassá tétele, a szükséges kompakt és modern eszközök megtalálása és beszerzése, illetve a mentőmotorosok képzése.

Az Alapítvány jelenleg 7 saját tulajdonú mentőmotorral és egy mentőtiszti kocsival rendelkezik, melyeknek üzemeltetője az Országos Mentőszolgálat, illetve nemrégiben csatlakozott a flottához egy mintaszállító feladatokat végző személyautó is.

A CSAM Jótékonysági Naptár az egyik legjobb gyűjtési program

Az utóbbi években az alapítvány tagjai figyelmet fordítanak a laikus elsősegélynyújtás oktatására is, illetve évi egyszeri nagy rendezvényük a Mentőmotoros Nap, ahol az összegyűlt motorosok egy közös gurulás után kóstolhatnak bele egy kicsit a mentőmotorosok munkájába. Fő bevételi forrásukat az adó 1%-ok jelentik, rendszeres állami támogatásban nem részesülnek.

Az idei évet 12 új mentőmotoros jelölttel kezdik, így most az ő felkészítésük is a fő célok közé került a szokásos teendők mellett.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük