EseményekMotorverseny

Vincze Hanna: egy kislány nagy visszatérése

vincze hanna2A tavaly a PW50 Speciál kategóriában bajnoki címet szerző Vincze Hanna féléves kihagyást követően ezen a hétvégén végre rajthoz állhatott a csehországi Vysoke Myto-ban az idei szezonban először.

 

Igazi példamutató teljesítményt nyújtottak az elmúlt hétvégén a 220 Volt H-Moto Team ifjú motorosai. A MAMS Kispályás Utánpótlás Bajnokságában ezúttal a csehországi Vysoke Myto-ban álltak rajthoz a fiatalok. A PW50-ben Kecskés Tomi folytatta remek sorozatát – eddig valamennyi versenyt megnyerte –, ugyanakkor a pénteki szabadedzéseken mindkét kezét eltörő Kovács Zoli, illetve a szintén hatalmasat bukó, és szinte a kórházi vizsgálóból a rajtrácsra álló Varga Tibi is dobogóra állt kategóriájában.

A többiek – a két nagy visszatérő, Vincze Hanna és Kecskés Bence, illetve a Szilágyi-testvérek és Szilárd Zalán – is remekül helyt álltak, és értékes pontokat szereztek.

Hanna hosszú sérülését követően már korábban elkezdett edzeni, folyamatosan motorozott, készült a visszatérésre:

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

„Tavaly ezen a pályán szereztem meg a bajnoki címet, így külön öröm a számomra, hogy itt térhetek vissza. Ezen a hétvégén a Motard Open kategóriában állok rajthoz, mégpedig mindenféle tét, illetve teher nélkül. A többiek motorja sajnos jóval erősebb, mint az enyém, de ez jó alkalom a számomra, hogy ismét megszokjam a versenykörülményeket a hosszú kihagyást követően” – fogalmazott Hanna.

A 15 fős mezőnyben – melyben hárman például a spanyol Moto4-es bajnokságban szerepelnek, míg mások az ADAC Junior Cup mezőnyében versenyeznek – a leggyengébb teljesítményű motorjával is a hetedik helyen végzett.

„Nagyon örülök annak, hogy újra visszatérhettem és versenyezhettem. Annak ellenére nagyon élveztem az egész hétvégét, hogy a Motard Open kategóriában gyakorlatilag az esélytelenek nyugalmával indulhattam, mivel az én motorom 90ccm-es volt, míg a tizenöt fős mezőny nagy része minimum dupla erős motorokkal állt rajthoz.

A kilencedik rajtkockából indultam neki a 16 körös távnak, és nagyon jól éreztem magam a motoron végig, sikerült körről körre javítanom a saját időmön, így végül a hetedik helyen értem célba a végén. Ez a kedvenc pályáim egyike, hiszen tavaly itt lettem kategóriámban bajnok, ezért hatalmas élmény volt itt versenyezni újra” – mondta Hanna.

vincze hanna3

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük