fbpx

Vegyél vicces motoros zoknit ajándék hűtőmágnessel

vicces motoros zoknik

Még csak pár napja kezdődött az új év, demi már teljes gőzzel készítjük elő a 2018-as motoros szezont. Azért muszáj, hogy maradjon idő a webáruház frissítésére is.

Új termékek érkeztek, egy egész kollekciónyit kaptunk vicces motoros zoknikból. Ez az a ruhadarab, amit mindenki hord, és mindenkinek szüksége van rá. Ha pedig motoros, akkor miért ne hordhatna motoros zoknit. A legjobb az egészben, hogy vicces motoros zoknit nem csak motorozáshoz hordhatsz, hanem akár munkába is, hiszen akár a kosztümnadrág vagy a farmer alatt is rejtve marad, és csak annak villantod ki, akinek te szeretnéd. Akkor pedig indulhat a beszélgetés…

csajokamotoron hutomagnesA januári árufrissítés, feltöltés és leltározás alatt apró ajándékkal kedveskedünk minden vásárlónknak. Mindegy mit rendelsz, mindegy mekkora összegben, de ezúttal egy csamos matricát és egy csamos hűtőmágnest is küldünk minden rendelés mellé. Ezzel a kis aprósággal szeretnénk boldog új évet kívánni minden motorosnak és motoros csajnak, és mindazoknak, akik nálunk vásárolnak.

Ha pedig már alaposan kinézegetted magad áruházunkban, olvasd el azokat a cikkeket, amelyekről lemaradtál decemberben az ünnepek miatt! Volt köztük néhány igazán érdekes és hasznos darab.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x