HírekMotorokMotorozás

Vegyél motort, ments meg egy motoros apukát!

vegyel motort ments eletet 1Üss két legyet egy csapásra! Állítsd ezt a tűzvörös gépszörnyet a karácsonyfád alá, és mentsd meg Zoli életét!

A legjobb férj, a legjobb apa

Zoli 41 éves és négy kisgyerek édesapja. 2019. áprilisa óta küzd a kiújult, ritka nyirokrákbetegséggel a Non-Hodgkin limfómaával (PMBCL). Négy különböző kemoterápián és immunterápián van túl, melyek egyike sem volt eredményes.

A magyarországi gyógyítási lehetőségek elfogytak, itthon már nem tudják megmenteni. Európa több országában már elérhető egy 2017-ben engedélyezett terápia (CAR-T Cell), mely jó eséllyel megmentheti őt. Münchenben megkaphatja a kezelést, de ennek teljes költségét előre ki kell fizetnie a családnak. Zoli megmentéséhez 250 millió forintra van szükség.

Mivel a családnak ez az összeg önerőből elérhetetlen, Zoli felesége, Táncsics Nikoletta a Facebookon kért segítséget. Ha kétszázötvenezer ember úgy dönt, hogy segít megmenteni őt a gyerekeknek, s utal 1000 Ft-ot, akkor megvan a szükséges összeg.

Az alapítvány neve: Itthon-Otthon Alapítvány
Magnet Banknál vezetett számlaszám: 16200223-10054653
külföldről: HU80 1620 0223 1005 4653 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Paypal: https://www.paypal.me/saveZoli
Megjegyzés: Zoli

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Zoli blogot is ír a betegségéről.

A legkisebb segítséget is köszönik mindenkinek.

vegyel motort ments eletet 4Az internet népe ismét összefogott és sorba indulnak a jótékonysági kezdeményezések Zoli gyógyulásáért. Egy motoros, Kőrösi Koppány olyan nagyvonalú felajánlást tett, amit mi sem hagyhatunk szó nélkül, ugyanis a saját motorkerékpárját ajánlotta fel árverésre.

Koppány ezt írta:

Szeretném, ha Zoli megtáncoltathatná a lányát az esküvőjén. Szeretném, ha újra motorozhatna. Felajánlom szeretett Ducatim, hogy összegyűljön a kezeléséhez hiányzó összeg.

Ezen a linken licitálhatsz rá a Vaterán.

Ha nem veszel motort, de szeretnél segíteni, itt teheted a Facebookon.

Egy megosztással is segíthetsz!

Köszönöm!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük