EseményekHírekMotorkiállítás

Vasárnapig várja a látogatókat a 78. EICMA Milánóban

78. EICMA Nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás Milánó

“Üdvözöljük újra, EICMA, ma újra megnyílik a jövő.” Ezek voltak az EICMA S.p.A. elnökének, Pietro Medának a szavai a kedden nyíló 78. Nemzetközi Kétkerekű Szakkiállítás megnyitó beszédében a Fiera Milano Rho-ban.

A 2020-as kiállítás elmaradása után a világ legfontosabb szakvására a kétkerekű ipar és a rajongók számára visszatért. Az idén elfoglalt öt csarnokban több mint 820 márka mutatja be újdonságait, előzeteseit és a kétkerekű mobilitás jövőjét november 28-ig, vasárnapig.

Az ünnepélyes megnyitón, amelyen részt vett Giuseppe Sala, Milánó polgármestere, Attilio Fontana, a Lombardiai Regionális Tanács elnöke, Giancarlo Giorgetti gazdaságfejlesztési miniszter, Paolo Magri, a Confindustria ANCMA (Kerékpárok, Motorkerékpárok és Kiegészítők Országos Szövetsége) elnöke és Luca Palermo, a Fiera Milano ügyvezető igazgatója, Meda úr üdvözölte az EICMA visszatérését, amely “az ágazat szenvedélyének és eltökéltségének elismerése”.

“Ha van egy jellemző, ami megkülönbözteti az iparágunkat” – hangsúlyozta Meda úr is – “az pontosan az emberek iránti hűség. A nyilvánossággal való kapcsolat fenntartásának szükségessége és az EICMA 2020-as elmaradása ösztönözte a digitális kezdeményezések elterjedését, amelyek egyrészt minden bizonnyal életben tartották az érdeklődést az ágazatunk hírei körül, másrészt azonban nagyon világossá tették, hogy szükség van a termékekkel való fizikai és érzelmi kapcsolatra: ma újra jelen vagyunk, és ismét Milánót tesszük a kétkerekűek világfővárosává.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A történelmi milánói kiállítás nemzetközi vonzerejét megerősíti, hogy az idén jelen lévő kiállítók 47%-a külföldről érkezett, 35 országot képviselve. Nagyon jelentős tehát az olasz cégek jelenléte is, amelyek – ahogyan Paolo Magri, az ANCM elnöke hangsúlyozta – “ezen a színpadon megerősítik vezető pozíciójukat Európában a gyártás, az értékesítés, a szakértelem és a szépség terén”.

“Az egész ágazat és a nemzeti ágazat számára, amely Olaszországban összesen több mint 7 milliárd euró értéket termel és több mint 100 000 embernek ad munkát, az EICMA – jegyezte meg Magri – “elsősorban egyedülálló kommunikációs alkalmat jelent, mert lehetővé teszi, hogy ezt a találkozót intézményi színpadként is felhasználják az üzenetek elindítására, az ismeretek és a tudatosság terjesztésére, a felhasználók tapasztalatainak képviseletére az úton, és a politikai döntéshozókkal és az érdekeltekkel folytatott párbeszéd gyümölcsöző csatornáinak megnyitására”.”

A kiállítás első két napja a sajtó és a szakma számára van fenntartva: kedd a kizárólagos sajtónap, míg 24-én, szerdán mind az újságírók, mind a szakma jelen lesz. Csütörtöktől, 25-től 28-ig, vasárnapig a nagyközönség, a rajongók számára is nyitva áll a kiállítás.

Az EICMA nem ér véget a csarnokokban, hanem a Fiera szabadtéri területein is folytatódik, ahol motoros tesztvezetések, szórakozás, versenyek és kiállítások helyszínei találhatók.

Az eBike-ok szerelmesei számára is különleges lehetőségek állnak rendelkezésre, akik a 24-es csarnokban található műszaki pályán tesztelhetik a pedálos segédmotoros kerékpárok univerzumának legújabb termékeit. Végül, a start-up vállalkozásoknak és a kétkerekű mobilitás jövőjének is van hely a számukra fenntartott külön területen, amely idén 15 nemzetközi innovatív vállalkozásnak ad otthont, amelyek készen állnak arra, hogy ötleteket, megoldásokat és prototípusokat mutassanak be.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük