fbpx
EseményekHírekMotorkiállítás

Vasárnapig várja a látogatókat a 78. EICMA Milánóban

78. EICMA Nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás Milánó

“Üdvözöljük újra, EICMA, ma újra megnyílik a jövő.” Ezek voltak az EICMA S.p.A. elnökének, Pietro Medának a szavai a kedden nyíló 78. Nemzetközi Kétkerekű Szakkiállítás megnyitó beszédében a Fiera Milano Rho-ban.

A 2020-as kiállítás elmaradása után a világ legfontosabb szakvására a kétkerekű ipar és a rajongók számára visszatért. Az idén elfoglalt öt csarnokban több mint 820 márka mutatja be újdonságait, előzeteseit és a kétkerekű mobilitás jövőjét november 28-ig, vasárnapig.

Az ünnepélyes megnyitón, amelyen részt vett Giuseppe Sala, Milánó polgármestere, Attilio Fontana, a Lombardiai Regionális Tanács elnöke, Giancarlo Giorgetti gazdaságfejlesztési miniszter, Paolo Magri, a Confindustria ANCMA (Kerékpárok, Motorkerékpárok és Kiegészítők Országos Szövetsége) elnöke és Luca Palermo, a Fiera Milano ügyvezető igazgatója, Meda úr üdvözölte az EICMA visszatérését, amely “az ágazat szenvedélyének és eltökéltségének elismerése”.

“Ha van egy jellemző, ami megkülönbözteti az iparágunkat” – hangsúlyozta Meda úr is – “az pontosan az emberek iránti hűség. A nyilvánossággal való kapcsolat fenntartásának szükségessége és az EICMA 2020-as elmaradása ösztönözte a digitális kezdeményezések elterjedését, amelyek egyrészt minden bizonnyal életben tartották az érdeklődést az ágazatunk hírei körül, másrészt azonban nagyon világossá tették, hogy szükség van a termékekkel való fizikai és érzelmi kapcsolatra: ma újra jelen vagyunk, és ismét Milánót tesszük a kétkerekűek világfővárosává.”

A történelmi milánói kiállítás nemzetközi vonzerejét megerősíti, hogy az idén jelen lévő kiállítók 47%-a külföldről érkezett, 35 országot képviselve. Nagyon jelentős tehát az olasz cégek jelenléte is, amelyek – ahogyan Paolo Magri, az ANCM elnöke hangsúlyozta – “ezen a színpadon megerősítik vezető pozíciójukat Európában a gyártás, az értékesítés, a szakértelem és a szépség terén”.

“Az egész ágazat és a nemzeti ágazat számára, amely Olaszországban összesen több mint 7 milliárd euró értéket termel és több mint 100 000 embernek ad munkát, az EICMA – jegyezte meg Magri – “elsősorban egyedülálló kommunikációs alkalmat jelent, mert lehetővé teszi, hogy ezt a találkozót intézményi színpadként is felhasználják az üzenetek elindítására, az ismeretek és a tudatosság terjesztésére, a felhasználók tapasztalatainak képviseletére az úton, és a politikai döntéshozókkal és az érdekeltekkel folytatott párbeszéd gyümölcsöző csatornáinak megnyitására”.”

A kiállítás első két napja a sajtó és a szakma számára van fenntartva: kedd a kizárólagos sajtónap, míg 24-én, szerdán mind az újságírók, mind a szakma jelen lesz. Csütörtöktől, 25-től 28-ig, vasárnapig a nagyközönség, a rajongók számára is nyitva áll a kiállítás.

Az EICMA nem ér véget a csarnokokban, hanem a Fiera szabadtéri területein is folytatódik, ahol motoros tesztvezetések, szórakozás, versenyek és kiállítások helyszínei találhatók.

Az eBike-ok szerelmesei számára is különleges lehetőségek állnak rendelkezésre, akik a 24-es csarnokban található műszaki pályán tesztelhetik a pedálos segédmotoros kerékpárok univerzumának legújabb termékeit. Végül, a start-up vállalkozásoknak és a kétkerekű mobilitás jövőjének is van hely a számukra fenntartott külön területen, amely idén 15 nemzetközi innovatív vállalkozásnak ad otthont, amelyek készen állnak arra, hogy ötleteket, megoldásokat és prototípusokat mutassanak be.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x