Hírek

Ünnepeljünk együtt Talmával!

piaggio070710 2558Minden idők legnagyobb magyar motorversenyzőjének évadzáró partiján együtt ünnepelhetnek a szurkolók a bajnokkal, a teljes Aspar csapattal, és a szponzorokkal.

2007. november 25-én 19 és 23 óra között a SYMA csarnokban kerül sor Talmácsi Gábor évadzáró partijára, ahova minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. A bajnokot a teljes Aspar Team köszönti majd, és az Aprilia vezetői is Talma kedvéért jönnek Budapestre. A hírességek mellett számtalan meglepetés várja majd a nézőket, az est fénypontja az ünnepélyes díjátadás lesz.

Mindenkinek, aki szurkolt Talmácsiért, figyelemmel kísérte a MotoGp történéseit, szereti a technikai sportot vagy egyszerűen csak szeretné jól érezni magát, ott a helye. A világ legjobb 125 cm3-es versenyzőjét ünnepelheti a világ legfantasztikusabb közönsége. Ez egy világbajnok buli lesz.

Produkciójával kiakasztja a fordulatszámmérőket Rúzsa Magdi, a Hooligans, Gáspár Laci, Ganxsta Zolee és a Kartell, Bagi&Nacsa. A jegyek korlátozott számban a TicketExpress irodákban kaphatóak. Az ülőjegyek 3500 Ft-ba, az állók 2500 Ft-ba kerülnek. Kapunyitás 18 órakor.

talmageddon 1

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

November 25-én a SYMA csarnokban maximális fordulaton pörög majd a buli! A rendezvény támogatói: MOL Nyrt., Brokernet Holding Zrt, Alerant Informatikai Zrt., T-Mobile, CLS, We Love, Print2000 Nyomda Kft.

talmageddon 2

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük