HírekKultúraMotoros történelem

Újabb legendák kerülnek be a Motoros Hírességek Csarnokába

motoros hiressegek csarnoka 03A motorozás legnagyobbjainak, legfényesebb csillagainak rajongói, barátai és támogatói már lefoglalták helyüket a 2016-os AMA (Amerikai Motoros Szövetség) Motoros Hírességek Csarnokának, október 13.-án, az Orange megyei Orlandóban tartandó ünnepélyes beiktató ceremóniájára.

A beiktató esemény már harmadik éve az Amerikai Nemzetközi Motor Expo-val együtt kerül megrendezésre, ahol a vásárlók, a kereskedők, a gyártók, és a nemzetközi sajtó egy helyen találkozhat a legújabb modellekkel, tesztmotorozás keretein belül kipróbálhatják őket, és többek között motoros, motoros témájú előadásokon vehetnek részt.

Idén nyolc nagy névvel bővül a motorozást támogatók, és a motoros versenyekben jeleskedők sora. A 2016-os Motoros Hírességek Csarnokába az októberi beiktató ceremónia alkalmával bekerül majd az idén 91. évébe lépett Gloria Tramontin Struck is, aki a női motorosok igazi úttörője. A „motoros nők ősanyjaként” tisztelt vagány dédmama egész életét a női motorosok támogatása töltötte ki, így sokat köszönhetnek neki azok a lányok, anyák, akiknek szenvedélyük a motorozás.

Az egyedüli nő mellett hét, kiemelkedő teljesítményt nyújtó férfi is büszkélkedhet majd azzal, hogy nevüket a Motoros Hírességek Csarnoka hirdeti. A beiktatás után Jeff Cole, versenyváz tervező és építő, Miguel Duhamel, utcai versenyző bajnok, Charles Franklin, tervező és az Indian Scout megalkotója, Chris Haines versenyző, tuning szakember és szerelő, Ronnie Jones, profi dirt-track versenyző, Jack Johnson, sivatagi versenyző és Dennis Mahan, a Hírességek Csarnokába bekerült versenyzők közül néhány egykori csapatfőnöke is találkozhat nevével a büszkeségeket egy helyre gyűjtő intézményben.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük