Hírek

Turnézik a gitár – Az OCC-s srácok gitáros motorja

peavey01Az alkotók abból a tényből indultak ki, hogy a Rock & roll és a motoros kultúra egyazon tőről ered. Miért is ne motorozhatna egy gitáros, vagy gitározhatna egy motoros… akár menet közben? Igazi beteg ötlet!

A hangszerkészítő Peavey Electronics cég az Orange County Choppers csapatával együttműködve az „American Chopper” című műsor két áprilisi adásában egy egyedi gitárt tervezett. Eközben az OCC-s srácok egy Peavy-témájú choppert alkottak, amelyre erősítőt is szereltek – igazi hülye ötlet. A Peavey cég úgy tervezi, hogy a gitárt akkor fogják árverésre bocsájtani, amikor a furcsa pár júniusban országjáró körútra indul.

A turnét megelőzően a jól ismert médiás építőműhely tagjai bejárták az amerikai televízió-műsorokat. Mikey, valamint ifjabb és idősb. Paul Teutul az Orange County Choppers képviseletében számos adásban megfordult az gitáros motorral. Az egyikben, a „The Late Show With David Letterman” címűben például Mikey és a show gitárosa Felicia Michele Collins beüzemelték a motorba épített erősítőt és így játszottak, miközben a zenekar kísérte őket a háttérben.

A Peavey cég a 1970-es években forradalmasította a hangszerkészítést Peavey T-60-as modelljével, amelyet számítógép vezérlésű CNC gépeken gyártottak. Ezzel a modellel 42 évvel ezelőtt hidat vertek a hagyományok és a modern kor közé a gitárgyártásban. Az idei turné nem titkolt célja, hogy a cég bevezesse on-line hangszeráruházát a PeaveyCustomShop.com-ot, ahol a zenészek minőségi hangszereket vásárolhatnak egyedi ötleteik alapján.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

peavey64

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük