fbpx

Elment a streetfighter

potzner feriA hír döbbenetes, és néma csendben állt több ezer ember Kunmadarason, mikor a műsorvezető bejelentette a verseny alatt a frissen kapott információt. Megállt az élet egy percre, csend borult arra a pályára, ahol rengeteg sikert ért el és annyi tapsot kapott.

Potzner Feri a legsikeresebb magyar stunt riderek közé tartozott. Pályafutása szinte egyidős a magyar kaszkadőrmotorozással. 2000-ben Csongrádon különdíjas, másnap Szegeden már második helyezett volt. Majdnem minden versenyén dobogón végzett, és azok közé tartozott, aki ott volt minden megbeszélésen, és véleményével sokat segített a stunt rider sport magyarországi kialakításában.

Jellegzetes, precíz műsorával minden alkalommal elkápráztatta a nézőket. A lassú feladatokra specializálta magát, mert ezek a legnehezebbek, és ő főleg a zsűrinek és a közönség szakértő részének motorozott. Fel is jutott a csúcsra: 2005-ben megnyerte a stunt rider világbajnokságot.

Utolsó bejelentése az volt, hogy 2007-ben láthatjuk őt utoljára motoron, mert abbahagyja a versenyzést és a bemutatókat. A sors sajnos nem engedte meg neki, hogy befejezze az évet: 2007. május 27-én Budaörsön egy autóbaleset pontot tett a sikeres élet végére.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x