fbpx

Touch Me Not – Cukormázas pop-rock, duplázóval

touch me not kucsera lillaRózsaszín húrok, lehangolt röfögő basszus, itt-ott egy kis hörgés, zúzás, rúzs, vaníliafagyi és bumm! Így lett a Touch Me Not zenekar.

A 2 éve működő banda számos tagcsere után végre elnyerte végleges formáját, a napokban debütáltak új dalukkal a Hógömbbel és teljes gőzzel indulnak neki a budapesti klubbéletnek.

„Az elmúlt évek a saját hangzás és stíluskeresés jegyében teltek, ezért a számok között nincsen mindig átfedés. Születtek funkysabb témák, van bedurvulós hörgős metál is a repertoárban, de a mi utunk egy erőteljesebb, keményebb hangzású pop-rockban látszik kirajzolódni” – árulja el Géczi Eszter, gitáros-vokalista.

A dalszövegért/énekért Kucsera Lilla, basszusgitáros-énekes felel, míg a zene csapatmunka eredménye. Legújabb daluk a Hógömb a szerelemről, a közös világ metaforájáról szól, melyben a kapcsolatok fejlődnek, élnek és rosszabb esetben elhalnak.

„Ezért nagyon fontos, hogy vigyázzunk rá, hiszen értékes és törékeny, csakúgy, mint egy hógömb.” – teszi hozzá Lilla, majd folytatja – „ tánc a koncepció része volt, magát a kapcsolat életét meséli el a randi szakasztól kezdve a szenvedélyes összeborulásokon és veszekedéseken át egészen a kapcsolat kihűléséig, vagy inkább a kibékülésig”.

A sok pirosító ellenére a zenekar két férfitaggal – Varga László gitárossal és Szőke Márk dobossal – válik teljessé. „A toborzás egyszerű volt: Esztivel már egy ideje toltuk a talicskát, de szükség volt két határozott és tehetséges férfikézre a zenekarban, így megkérdeztem Czifra Mikit (Leander Kills, Amigod, Poison Alley), hogy nincs-e véletlen egy tehetséges tanítványa. Hát volt, a Laci.” – meséli nevetve Lilla. „Márk pedig a Kőbányaira jár és tanít, szerintem ez mindent elárul!”

A Touch Me Not ebben az évben nyomta meg először igazán a koncert gombot, így majdnem minden hónapban meg lehet lesni őket Budapesten. Következő bulijuk április 30-án lesz a Showbarlangban a River of lust, Lifehack és ROAR zenekarokkal közösen.

touch me not1touch me not1

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x