HírekKultúraMotoros zene

Tetkók, hangos gitár, széles terpesz

fight club sajto 3A Csordás Tibor énekes/gitáros által vezetett rock’n’roll brigád elsődleges célja a szórakoztatás.

“It’s only rock’n’roll, but I like it”, és ez a klasszikus egysoros hatványozottan igaz a Fight Club bemutatkozó albumára, amely “Underground King” címmel került a boltokba szeptember 17-én. A korongon hallható 12 nóta egytől egyig aláfestő zenéje lehet a hétvégi alkoholgőzös, agyzsibbasztó, önfeledt szórakozásnak, bulizásnak.

Nincs matek, nincs atomfizika, nincs agysebészet, csak dögös riffek, ellenállhatatlan, pörgős tempók és kerek, azonnal ható refrének. Hiszen ez a stílus pontosan erről szól.

A zene valahol a The Wildhearts és a Buckcherry olvasztótégelyén helyezhető el, mindez egy kis punkos lendülettel fűszerezve. A ritmusszekció, azaz Raga (Machine Mouse) bombabiztos dobolása és Garay Zoli precíz basszusjátéka feszes alapokat biztosít a daloknak, míg Tari Botond feelinges gitárjátéka és Csordás Tibi senki máséval össze nem téveszthető, jellegzetes király hangja teszi a Fight Clubot hazánk egyik legreménytelibb rockcsapatává.

Nyilván ez a stílus az, amely legjobban “élőben” dörren meg, de a srácok törekedtek arra, hogy a legendásan hangulatos Fight Club-koncertek energiája a CD-n hallható 12 dalon keresztül is átjöjjön. Tetkók, hangos gitár, széles terpesz, “középső ujj” hozzáállás – ez a Fight Club.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

fight club underground king cdcovfight club sajto 2fight club sajto 1

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük