fbpx

Szerinted földünk melyik részén készült ez a kép?

vatsal kataria1Vigyázat, beugratós kérdés! Mutatjuk a cikk alján a többi motoros képet is, melyet egy tehetséges művész, Vatsal Kataria fotózott úgy, hogy ki sem mozdult otthonából.

Ez az otthon Újdelhiben van, Indiában. Vatsal nem csak fotós, hanem kiválóan ért a virtuális valóságok megteremtéséhez mindenféle kellékekkel: ragasztó, festék, makett fák, járgányok, füst, műhó és még sorolhatnám…

Külön kis világokat hoz létre egy-egy kép elkészítéséhez, s mindebben az a jó, hogy nem kell repülőjegyre költenie, vagy mondjuk szétfagyni egy jégtörő hajón, hogy eljusson az Antarktiszra, esetleg homokot nyelni a sivatagban.

Vatsal-t – nem véletlenül – bombázzák ajánlataikkal a különféle reklámcégek, hiszen kis költségvetéssel remek plakátokat tud készíteni bármilyen termékhez, extrém helyszíneket létrehozva miniatűrben.

Forrás: csajosblog.ga

Fotók: Boredpanda

Íme a stílszerűen motoros képek a művésztől:

vatsal kataria4vatsal kataria4vatsal kataria4vatsal kataria4

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x