EseményekHírekMotoros túra

Több gyerek kezdi meg az évet a Pető Intézetben, minden jó motorosra szükség lesz

Jövő héten immár 11. alkalommal kezdik a Pető Itézetbe járó gyerekek motorozással az iskolaévet. Szeptember 7-én azonban még több jómotorosra lesz szükség,mint eddig, ugyanis több gyerek kezdi el a tanévet.

Immár tizenegy éve annak, hogy Császár Claudia fejéből kipattant az ötlet, hogy valami izgalmat vigyen a Pető Intézetben gyógyuló gyerekek életébe. Motorozni pedig olyasmi nekik, amire talán soha nem számítottak. Az elmúlt években ez az évnyitó gyerekmotorozás lett a tanév fénypontja az ide járó gyerekeknek.

Az idei év annyiban más, mint az eddigiek, hogy korábban arra kellett megkérni a motorosokat, hogy a hely szűke miatt ne menjenek többen, mint akik a korábbi években részt vettek az eseményen. Idén azonban több kisgyerek kezdi meg a tanévet a Pető Intézetben, ezért több motorosra is lesz szükség, hogy mindannyiukat elvihessék egy körre a városban.

A kérés azonban az, hogy most is csak olyanok menjenek, akiknek nagyon biztos motoros tudásuk van, magabiztosak az utas szállításban is, és olyan motorkerékpárral rendelkeznek, amire kényelmesen fel tud ülni egy gyerek – a hátát is megtámasztja a nagyobb biztonság miatt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorozás rendőri felvezetéssel a városon keresztül zajlik majd a szokásos útvonalon.

Gyülekező: 2022.09.07. 12.00-tól a Villányi úti Pető Intézet hátsó parkolójában, indulás 14.00-kor.

A “petős motorozás” megalapításának 10 éves évfordulójára tavaly megjelent egy fotókönyv, amelynek bevételével a Pető Intézetet támogatják.

Emlékkönyv készült a 10. Petős motorozás alkalmából: segíts te is a megvásárlásával!

A könyv idén is megvásárolható majd a helyszínen.

A motorozás levezénylésében rendőrök és polgárőrök segítenek majd, és lesz mentőmotor is, de ő “csak” kabalából – ahogy Claudia írta.

Ha úgy érzed, neked is ott a helyed, hívd Claudiát a részletek miatt!

Császár Claudia
+36/20-24-81-224

 

(Címlapkép: Facebook)

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük