fbpx
EseményekMotoros túra

Tibibácsi-túra 2010.

tibibacsi tura 2010 135Már ötödik éve, hogy nem motorozhat együtt márkatársaival Tibibácsi, a család és a barátok mégsem felejtik el az együtt töltött időt.

Cservenyi Tibor Moto Guzzi Stone motorkerékpárján bemelegítésképp és szezonnyitóként minden évben Bánkot vette célba. A tó partján megpihent, a környéken evett valami finomat, majd kényelmesen hazagurult. Ez a nagyjából hatvan kilométeres távolság (Csömör-Bánk oda-vissza kb. 120 km) épp megfelelő arra, hogy az ember a téli álomból ébredező motoros izmait kicsit bejárassa.

Tibibácsi sajnos már nem lehet velünk, de emlékét nem feledjük. A korábbi Moto Guzzi Magyarország Egyesület tagjai, valamint Tibibácsi szintén motorfanatikus családja életben tartja ezt a jó szokást és Tibor nap környékén emlékére megteszik a szokásos útvonalat.

Idén április 17-én délelőtt fél tízkor kezdtek gyülekezni Tibibácsi kocsmája előtt a motorkerékpárok. A csömöri Kerék kocsma törzsközönsége megszokta a motorhangokat, de ezúttal kicsit nagyobb volt a dübörgés. A Moto Guzzik voltak többségben, de a csaknem 20 fős csapatba keveredek más márkák is.

Még több kép a galériában!Az első állomás Tibibácsi végső nyughelye, a Csömöri Sírkert volt, ahol gyertyagyújtás után szimbolikusan koccintottunk vele, majd folytattuk az utat a bánki tóhoz.  Itt ismét pihenő és némi tízórai elfogyasztása után egy szlovákiai márkatársat látogattunk meg. Az ipolysági étteremben hatalmas adagokat adtak – nem tudni, hogy máskor is ilyen kellemes-e a kiszolgálás vagy ez is a közös érdeklődésnek, a motorozás szeretetének köszönhető-e.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Habár a hosszú tél után ezen a hétvégén végre napsütéses idő volt, azért motoron még hűvös volt az idő, úgyhogy hazaérkezve jól esett egy forró fürdő. tibibacsi tura 2010 17tibibacsi tura 2010 13tibibacsi tura 2010 138tibibacsi tura 2010 19tibibacsi tura 2010 52tibibacsi tura 2010 75

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x