HírekKultúraMotoros zene

Taylor Swift a legtöbbet streamelt előadó 2023-ban

Taylor Swift a legtöbbet streamelt előadó 2023-banA popsztár Taylor Swift volt a legtöbbet játszott előadó világszerte aki a Spotify, az Apple Music és a Deezer év végi listáinak élén végzett, csak a Spotify-on 26,1 milliárd streamelést ért el január 1-je óta.

Az énekesnő különösen az Apple szolgáltatásán volt erős, ahol minden idők rekordját állította fel, mint egy év alatt a legtöbbet hallgatott előadó. A legtöbbet játszott dalt azonban egyik streamingplatformon sem tudta magáénak.

Az Egyesült Királyság legtöbbet streamelt albumáról csak a Spotify szolgáltatott adatokat – a listát Taylor Swift Midnights című lemeze vezeti.

Ezt követte az R&B-sztár SZA második albuma, a SOS, amely a Kill Bill című hatalmas sláger kislemezt tartalmazta.

A harmadik helyen Harry Styles Harry’s House című albuma végzett, majd az Arctic Monkeys AM című lemeze – amely idén lett 10 éves – és Taylor Swift Lover című albuma következett.

Az Apple felhasználói inkább a pop és a dance felé hajlanak, a Top 10-ben olyan számok szerepelnek, mint Taylor Swift Anti-Hero és Venbee Messy In Heaven című száma.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az énekesnőnek két olyan zenei videója is van, amelyekben motorkerékpárok tűnnek fel. A 2017-es “Look What You Made Me Do” című számban dögös motoros csajként jelenik meg szegecses bőrszerkóban, az Ed Sheerannel közösen jegyzett “End Game” című videóban pedig  Swift egy Suzuki Hayabushán motorozik éjszaka a városban.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük