fbpx

Szavazz, hogy a Csajokamotoron.hu legyen Az Év Anyavállalata

az ev anyavallalata csajokamotoronA Gazdagmami.hu 2018-ban 9. alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat, a Csajokamotoron.hu 2015 óta pályázik erre a címre.

 

A verseny célja felhívni a figyelmet arra, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukák kapnak bemutatkozái lehetőséget, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett vállalkoznak, és ezzel példát mutatnak minden anyukának!

Habár a Csajokamotoron.hu még akkor született, amikor még nem volt gyermekem, idő közben kettő is született, 2012-ben a kisfiam, 2014-ben pedig a kislányom költözött a családunkba. Azóta már én is tudom, hogy milyen erőfeszítés család és gyerekek mellett működtetni egy vállalkozást.

2015-ben neveztem be először Az Év Anyavállalata versenyre, akkor két kisgyerek mellett még arra sem volt időm, hogy ezt az egészet nagyon propagáljam, mindössze egy fórum poszt született róla akkor. 2017-ben már blogbejegyzést is írtam, és ebben az évben különdíjat kaptam a verseny egyik szponzzorától, ami nagyon jól esett. 

A megjelenés jelentősége az, hogy habár a nevezőket szakmai zsűri is bírálja, közönségdíj is van, így számít, hogy kire érkezik a legtöbb szavazat. Ezért azt szeretném kérni, hogy ha tetszik a Csajokamotoron.hu, értékeled a 12 éves munkámat azzal, hogy az alábbi linken megnyomod a TETSZIK gombot. A szavazás május 4-ig tart. 

Előre is köszönöm a támogatásod. 

banner 200x200

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x