fbpx
HírekMotorbemutatóMotorok

Star Wars témájú robogók a Yamahától

Yamaha NMAX 160 ABS Star WarsA Yamaha a Lucas Films-szel együttműködve két komolyan stílusos Star Wars-témájú robogót készített. Sajnos jelenleg még csak Brazíliában kaphatók.

A Yahoo beszámolója szerint a robogók kétféle kiadásban – Galaktikus Birodalom és Lázadók Szövetsége – kaphatók. Az előbbi fekete fényezést visel piros és ezüst díszítéssel, míg az utóbbi fehér árnyalatot kap piros-sárga vonalakkal és a Lázadók Szövetségének logójával.

Bár a Yamaha nem ígér semmit a tematikus motorok futurisztikus potenciálját illetően, az NMAX 160 ABS a tipikus, LED-es fényszóróval szerelt első idomot, megemelt szélvédőt, magasra helyezett kormányt, egyrészes ülést, utaskapaszkodót és digitális műszerfalat kapott. Az ülés alatt 25 liternyi tárolóhely is van. Mindezt feketére festett dizájner kerekekre halmozva.

Mivel mindössze 680 darabot adnak ki a 15 lőerős, 155 köbcentis Star Wars robogóból, a fanatikus rajongóknak érdemes lehet ellenőrizni a raktárkészletet, mielőtt Brazíliába rohannának vásárolni. Persze érthető, ha ezzel a menő robogóval szeretnél a naprendszerben száguldozni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy kis tanács a Yamahának – legközelebb egy rohamosztagos témát kérünk. Ez az egyetlen módja annak, hogy garantáltan ne üssön el semmit.

Az erő legyen a Yamaha Motor Companyval!

Elfogadnál egy ilyen Star Wars robogót?
0
Elfogadnál egy ilyen Star Wars robogót?x

Bukósisakok és filmes karakterek összegyúrva – Star Wars hősök a közúti forgalomban

 

Camlapkép: YouTube

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x